Dette jobber politiet med

nyheter>>

Tromsø: 10.05: Politiet fikk inn melding fra en forbipasserende om at det var en del is fra et forretningsbygg i Tromsø sentrum. Tromsø parkering er orientert og vil følge opp dette.

Lavangen: 09.30: To vogntog har kollidert på E6 på Fossbakken. Kun melding om materielle skader. Militærpoliti på stedet hvor det er kødannelse. Politipatrulje på vei.

Tromsø: 08.57: Politiet mottok i morges melding om gjenstand observert i sjøen midt i Tromsøysundet. Observasjonen ble gjort fra fastlandet på Selmalund. – Det er snakk om en større avlang gjenstand. Redningsskøyten Gideon bistår med å sjekke ut denne, melder politiet. 09.32: RS Gideon har søkt i sundet. Har ikke blitt gjort funn.

Hamna: 08.34: Det er funnet en hund i Hamna. Mulig en huskey eller elghund. Finneren tar vare på hunden til eier melder seg. Hvis noen savner en lignende hund i området, ring politiet på 02800 så formidler vi kontakt, melder politiet.

Sørfold/Straumen: 08.10: Promillekontroll gjennomført. 40 kontrollerte førere. Ingen overtredelser.

Leknes: 06.34: Leiebil har kjørt utfor ved rundkjøring. Ingen personskader. Politiet har varslet bilberging.

Lavangsdalen: Troms politidistrikt fikk ved to-tida natt til tirsdag melding om et snøskred på E8, som nådde skredvollen på Balsfjord-siden, i det området der midtdeleren starter.

– Dette er et kjent skredløp. Ingenting tyder på at noen er tatt. VTS er orientert, melder politiet.

Leknes: Ved halv sjutida tirsdag morgen har en leiebil kjørt utenfor veien ved rundkjøringa på Leknes. Politiet i Nordland melder om ingen personskader. De har varslet bilberging.

Ellers ei rolig natt i politidistriktet.