Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter>>

Tromsø: 22.10: Etter tips fra publikum pågrep bevæpnet politi en mann på Stakkevollan. Han hadde blitt observert gående med en pistol. Vedkommende hadde ikke opptrådt truende. – Politiet fikk raskt kontroll på mannen. Viste seg at han var i besittelse av en gasspistol. Sak opprettes, melder politiet.

Bøstad: 19.13: Årvåkent publikum meldte inn om mistanke om beruset bilfører. På bopel til bileier kom politiet i kontakt med en person som nå siktes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Politiet oppretter sak og beslaglegger førerkortet til siktede.

Bodø: 19.02: Melding om bilbrann i Bodøsjøen. Politi og brannvesen er på stedet. Ikke melding om personskader. 19.16: Brannvesenet har slukket bilbrannen. Ikke meldt om skader på andre gjenstander. Politiet oppretter sak og gjør etterforskning på stedet.

Bodø: 16.29: To biler har kollidert i Hundstadkrysset. Ikke melding om personskade. – Det skal være relativt store skader på de involverte kjøretøyene. Politiet oppretter sak og foretar etterforskning på stedet.

Sulitjelma: 15.50: Politiet og Statens naturoppsyn har gjennomført snøskuterkontroll i området. Ingen reaksjoner fra politiet.

Nordreisa: 14.35: Under en kontroll av motorferdsel i utmark på Røyken-fjellet i Nordreisa ble en mann i 40-årene anmeldt for ulovlig kjøring med snøskuter. Kontrollen ble gjennomført av reinpolitiet. Patruljen melder om mye snø og stor skredfare i området.

Skjervøy: 14.15: Det har gått et skred på Lailafjellet, melder politiet i Troms. Politiet har vært på stedet og melder at det ikke er tegn til at folk har oppholdt seg i området.

Storsteinnes: 11.18: En mann i slutten av tyveårene er anmeldt for kjøring med traktor uten gyldig førerkort.

Bjørnfjell: 09.00: Vegtrafikksentralen melder om nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen over Bjørnfjell torsdag. E10 Bjørnfjell kan bli stengt i perioder på inntil fem minutter.

Tromsø: 08.45: Tre skiløpere var værfast på Nonsbu fra onsdag kveld til torsdag formiddag. Politiet iverksatte aksjon med frivillige mannskaper for å få turfølget bragt ned. Ved 11-tiden melder politiet at skiløperne og tre hunder er hentet ned til Tønsvika.

Nordreisa: 08.31: Politiet har avholdt trafikkontroll i Reisadalen. 21 kontrollerte førere. Ingen reaksjoner.

Tromsø: 08.22: Politiet utvider siktelsen etter at en 17-årig jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø i forrige uke. To menn i 20-årene ble så siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

Torsdag skriver politiet i en pressemelding at en av mennene nå også er siktet for voldtekt. Dette gjelder ikke saken om den 17 år gamle jenta, men er, ifølge politiet, forhold som har fremkommet i etterforskningen. I tillegg er begge også siktet for narkotikaovertredelser.

De to mennene begjæres varetektsfengslet i henholdsvis fire nye uker og to nye uker. – Politiet etterforsker fortsatt saken bredt med videre gjennomgang av tips, avhør og digitale beslag, skriver de i pressemeldingen. (iTromsø)

Kvaløysletta: 08.21: Et stort flakskred har gått i Svarthammardalen. Politiet sendte torsdag morgen ut helikopter fra UNN for å sjekke ut området. Ingen spor i området tilsier at noen skal være tatt i skredet.

Bjørnfjell: 02.20: Tollerne stoppet en utenlandsk statsborger med 157 liter brennevin, 90 liter øl og 8000 sigaretter. Politiet har startet etterforskning. Personen er avhørt og er dimittert. Godset beslaglagt.

Silsand: 01.51: Utenlandsk vogntog sliter med å komme seg over Gisundbrua mot Finnsnes. Står fast og kommer seg verken fremover eller bakover. Politiet prøvde å få sjåføren til å forstå at han måtte få bestilt bilberger.

Bardu: 23.55: Tre vogntog slet på E6 / nord for Brandvollkrysset. E6 var sperret som følge av dette. En trailer skal ha klart å komme seg litt videre på egen hånd, men måtte fortsatt ha hjelp.