Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter>>

Harstad: 20.30-tiden: En mann er tatt med til legevakt for blodprøvetaking etter å ha forårsaket kollisjon ved Pizzabakeren i Harstadbotn. Operasjonsleder Morten Augensen sier at skadeomfanget og hendelsesforløpet er ukjent.

Sørfold: 19.53: E6 er stengt mellom Tennflåget tunnel og Trengsel bru for en kort periode på grunn av vogntog med problemer. Politiet er på stedet sammen med entreprenør. 19.59: Veien åpen for fri ferdsel.

Tromsø: 16.59: Overstadig beruset mann i 30-årene innbringes fra Havneterminalen. Ble nektet adgang til hurtigbåt på grunn av beruselse og ble deretter et ordensproblem på stedet.

Tromsø: 16.53: Nødetatene rykker ut etter melding om trafikkulykke på Storelva. To biler har kollidert. Ingen skal være fastklemte, ukjent skadeomfang. 17:16: To personer brakt til legevakt med ambulanse. Ikke alvorlig skadet.

Korgen: 16.43: Klokken 15.40 fikk politiet melding om trafikkulykke med tre biler like sør for Korgen. To personer er tatt med av ambulanse, en til akuttmottaket ved Rana sykehus og en til legevakt. Patruljen oppretter sak. Førerkort til fører som forårsaket ulykken er beslaglagt.

Bodø: 15.59: Nødetatene rykker ut til blokk i Einmoveien etter melding om røykutvikling.  16.07: Brannvesenet starter utlufting. Politipatruljen har funnet årsaken til røykutviklingen, tørrkoking av mat på komfyr.

Elvemo: 15.18: Klokken 15.18 fikk Troms politidistrikt melding fra Statens vegvesen om at fire til fem vogntog står fast på E10 ved Elvemo. Politiet har ikke sendt patrulje dit grunnet at det ikke er person- eller materielle skader.

Bodø: 14.06: Nødetatene rykker ut til Polarsirkelen videregående skole etter at en automatisk brannalarm har blitt utløst. 14.08: Det er bekreftet brann og kraftig røykutvikling fra en garderobe på skolen. Alle i bygget er evakuert og brannvesenet har startet slukking. 14.32: Røykdykkere har vært gjennom garderoben. Ingen personer der inne. Lærere melder om kontroll på alle elever.

Sandnessjøen: 13.11: Bilfører stanset av patrulje grunnet sladding. Mannen anmeldes og førerkort beslaglagt.

Mo i Rana: 11.52: Nødetatene rykket ut til brann i en hjullaster i Industriparken i Mo i Rana. Brannen ble slukket kort tid etter. Føreren av hjullasteren er kjørt til sykehus etter å ha pustet inn røyk. Politiet har gjort undersøkelser på stedet. Sak opprettes.

Tromsø: 11.29: Politiet har sperret Tverrforbindelsen i forbindelse med berging av vogntog. 14.56: Veien er åpen.

Bjørnfjell: 10.53: Oppdatert: E10 Bjørnfjell er åpen igjen etter at ett felt var stengt onsdag formiddag. Årsaken er et stanset kjøretøy, ifølge Vegtrafikksentralen.

Nordreisa: 09.02: Kvinnen som natt til tirsdag ble pågrepet og mistenkt for å starte en boligbrann i Nordreisa, er nå siktet for mordbrann, melder VG. – Innledningsvis var hun siktet for grovt skadeverk, men hun er nå siktet for mordbrann, sier regionlensmann Ole Johan Skogmo til VG. Kvinnen ble fremstilt for varetektsfengsling i Nord-Troms tingrett i formiddag.

Tromsø: 08.45: Politiet etterlyser eieren av en båt som ble funnet rekende ved Fagereng tirsdag. Båten er tatt hånd om av havnevakta i Breivika.


Sandnessjøen: 08.48: Bilfører kjørt inn i trafikkskilt ved Kiwi. Ikke personskade. Fører anmeldes for uaktsom kjøring.

Tromsø: 08.39: Politiet har hatt trafikkkontroll i Busstraséen på Stakkevollan. Resulterte i ett forenkled forelegg utstedt for kjøring mot skilt.

Setermoen: 05.40: Mann i 20-årene fremstilt på legevakta for blodprøve etter å ha blitt funnet sovende i en parkert bil utenfor en privat adresse. Var påvirket av alkohol. Avhørt og har erkjent og ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet beslaglagt og sak opprettes.

Tromsø: 00.33: Politiet avholdt trafikkontroll i sentrum. 15 bilførere ble kontrollert. 14 fikk kjøre videre, men den siste, en mann i 20-årene fremstilles på legevakta for blodprøve pga. mistanke om at han er ruspåvirket. Sak opprettes.

Mosjøen: 00.09: I Skogsvegen var det røykutvikling i et konditori. Det var ingen åpne flammer og ikke meldt om personskade.

Brønnøysund: 22.05: Politiet har beslaglagt førerkortet til en mann i 40 årene. Grunnen til var at han ikke hadde skrapet is av frontruten. Han hadde derfor ikke tilstrekkelig sikt.

Image

Dette jobber politiet med tirsdag