Dette jobbet politiet med fredag

  Foto: ODD LEIF ANDREASSEN

nyheter>>

Bodø: 21.00. Politiet er på stedet ifm med en kroppskrenkelse; mann i midten av 40-årene er slått i ansiktet. Blir tatt hånd om av ambulansen. Politiet etterforsker på stedet og oppretter sak på forholdet.

Birtavarre: 17.25. Avholdt promillekontroll der 14 førere er kontrollert. Ingen reaksjoner, melder Troms politidistrikt.

Kvaløya: 17.00. Sørskartunnelen. Vogntog står fast og sperrer for trafikk. Tungberger er varslet, melder Troms politidistrikt.

Cirka klokka 19.45 melder politiet at veien er åpen igjen.

Brønnøysund: 16.15. Brønnøyhallen, melding om løse takplater. Politi og Brann på vei til stedet.

Litt senere melder Nordland politidistrikt: Politi og Brann ferdig på stedet. Ikke fare for at platene løsner på nåværende tidspunkt. Området er sikret med sperretape.

Narvik: 16.00. Strandveien. Viltnemda har sammen med politiet avlivet en syk elgkalv.

Djupvik: 15.00. Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll på E6 ved Djupvik. Det ble utstedt 4 forenklede forelegg for fart, hvorav høyeste hastighet ble målt til 73 km/t i 60-sona. Det ble også utstedt ett forenklet forelegg for bruk av mobil.

Tromsø: 14.25: Skikjørere på Hollenderen på Kvaløya har utløst flakskred på 300–400 høydemeter, melder politiet i Tromsø. Ingen personer er tatt av skredet.

Senja: 12.47: Fredag formiddag fikk politiet varsel om en person i vannet ved Tungeneset på Senja. Litt senere meldte politiet at mannen var oppe av vannet, reddet av heltemodige turister. Mannen blir hentet med ambulanse.

Harstad: 11.20: En Golden Retriever-valp er funnet løpende løs i området rundt Harstadhallen, melder politiet i Troms. Eier bes om å ta kontakt med politiet på telefon: 02800.

Majavatn: 10.27: En utenlandsk bobil har veltet på veien og sperrer begge kjørefelt på E6 nord for Majavatn. Nødetatene er på vei til stedet.

Lyngen: 07.06: Fredag morgen melder politiet at en elg er påkjørt ved fylkesvei 91 i Lyngen. Ingen personer ble skadet i ulykken. Elgen lå skadet i vegen. Viltnemnda er varslet.

Skulbru: Ved 22-tida torsdag kveld melder Politiet i Nordland at de hadde fartskontroll på E10 ved Skulbru i Vestvågøy. Kontrollen var i en 60-sone.

– 9 FF skrevet, høyeste hastighet 69 km/t, heter det.

Tromsø: Klokka 02:53 traff en patrulje en overstadig beruset mann i 60-årene i sentrum.

– Han var ute av stand til å ta vare på seg selv. Innbringes og settes i arrest, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: Polititet fikk melding om en utagerende gjest ved et utested i sentrum. Skal blant annet ha kastet et ølglass mot en ordensvakt.- Vi er på stedet og har kontroll, sier de kokka 01:44.

Tromsø: Politiet rykket ut til melding om høy musikk fra en leilighet i Tromsdalen klokka 01.25.

– Kvinnelig beboer i 40-årene ønsket ikke å etterkomme politiets pålegg om å dempe musikken. Innbringes og settes i arrest, heter det fra politiet.