Dette jobbet politiet med torsdag

befaring rettssak brann søndre nærkjøp joker  Foto: CHRISTER REMEN

nyheter>>

Skulbru: 22.07. E10. Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll i 60 sone. Ni forenklede forelegg skrevet, høyeste hastighet 69 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Rana: 21.45. Utrykningspolitiet har hatt ny laserkontroll i 60 sonen på E6 Dalsgrenda. Resultat 7 forenklede forelegg, høyeste måling 83 km/t. Totalt er 28 stk bøtelagt i denne sonen i løpet av dagen, opplyser Nordland politidistrikt.

Saltdal: 18.45. Melding om trafikkuhell der en bil har kjørt av veien. Ambulanse og Politi på tur til stedet. Skal ikke være personskade.

Litt senere melder Nordland politidistrikt: Ambulanse har sjekket fører, ikke skadet. Bilberging er på tur til stedet. Bilen skal ligge nært toglinjen. Bane Nord er på stedet og sjekket toglinjen.

Toventunnelen: 16.56. Fylkesvei 78. Trafikkuhell mellom varebil og vogntog på Mosjøen - siden . Ikke meldt om personskade. Nødetatene på tur til stedet.

Litt senere melder Nordland politidistrikt: Utrykningspoltiet er på stedet. Begge involverte fremstår som uskadet. Redusert fremkommelighet. Det lekker litt veske fra vogntoget etter uhellet. Bilberging er bestilt.

Begge de involverte er sjekket av ambulanse, ingen skader. Bilberging er på tur. Veien vil kunne bli sperret i kortere perioder under berging.

Nordkjosbotn: 16.00. Nordkjosbotn, melding om trafikkuhell E6 nord for Nordkjosbotn. En bil med en person involvert, nødetatene på veg til stedet, vegen er sperret på stedet.

Litt senere melder Troms politidistrikt: Politet på stedet. Fører uskadd. Bilberger jobber nå med å få fjernet bilen slik at vegen kan åpnes.

Oppdatering: Vegen er nå ryddet og trafikken går som normalt på stedet. Fører av bilen skal ha fått sleng og truffet vegskulderen. Bilen rullet deretter rundt og ble liggende på siden midt i vegen. Sak vil bli opprettet.

Hundstad: Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll i 60 sone. Resultat: 25 forenklede forelegg skrevet, høyeste hastighet 83 km/t.

Alsvåg: Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll på Alsvåg. Resultat: 4 forenklede forelegg og 1 stk. førerkortbeslag. Fører som mistet førerkortet var en mann i midten av 40 årene som ble målt til 87 km/t i 60 sonen.

Rana: Utrykningspolitiet gjennomført laserkontroll på E-6 i Dalsgrenda. Resultat: 21 stk. forenklede forelegg, høyeste måling 76 km/t i 60 sonen.

Bjerkvik: 14:30: Utrykningspolitiet har gjennomført kontroll i sentrum av Bjerkvik. 20 førere har fått forenklet forelegg for å kjøre for fort i 50-sonen. 71 kilometer i timen var høyeste fart.

Rognan: 10.48: To biler har kollidert i 50-sonen i Jernbanegata på Rognan, melder politiet i Nordland En person sendt til legevakt.

Narvik: 09.10: Utrykningspolitiet har gjennomført kontroll ved Ankenes skole. Tre førere fikk forelegg for ikke å ha skrapet bilrutene tilstrekkelig, ifølge Nordland politidistrikt.

Tromsø: En mann i 20-årene anmeldes for å ha vist fingeren til en politipatrulje i sentrum. Episoden er meldt inn klokka 01:50 natt til torsdag, ifølge Troms politidistrikt.

Tromsø: Klokka 00.42 rykket politiet ut til sentrum etter melding om en overstadig beruset mann som holdt på falle ut i vegbanen.

– Mannen, som er i 50-årene, innbringes og settes i arrest. Blir anmeldt for vold mot politiet etter å ha sparket til en politibetjent. Ingen personskade, melder politiet på Twitter.

Tromsø: En mann i 50-årene ble funnet sovende utenfor Havneterminalen like etter midnatt. Han var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Innbringes og settes i arrest.

Politiet i Nordland melder om ei rolig natt i hele politidistriktet.