Tillitsvalgt om P8-avgjørelse:

– Lurer på hvor de skal hente folk for å drive på to steder

– Jeg ble ikke overrasket, men det er mye som ikke er avklart, sier Stein Håkon Eilertsen, tillitsvalgt for Norges offisers- og spesialistforbund.

ærlig: NOF-tillitsvalgt Stein Håkon Eilertsen er glad for at Forsvaret åpner seg litt i forhold til at Norge trenger hjelp av sine allierte til overvåking av russisk ubåtaktivitet i nordområdene. Eilertsen skulle ønske ledelsen hadde vært litt flinkere til å lytte til de tillitsvalgte med en gang etter nedleggingsvedtaket. arkivfoto: Alf Ragnar Olsen 

nyheter>>

Han har i dag vært i møte med forsvarsstaben sammen med NOF-leder Torbjørn Bongo.

– Jeg kjøper ikke begrunnelsen de bruker, men vi har ikke fått vite så mye anet enn hovedbegrunnelsen om at Evenes er billigere og at det er de beste for personellet. Vi har fått vite at et skal bygges en midlertidig hangar, men har ikke fått se noen tegninger. Så vi får se hva som kommer av planer, sier Eilertsen.