Dette jobbet politiet med tirsdag

Illustrasjonsfoto.  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

nyheter>>

Rustadhøgda: 20.32. Trafikkontroll, 10 bilførere kontrollert, 8 ilagt forenklet forelegg, 2 anmeldt for kjøring i strid med trafikkskilt ved Polarbadet, melder Troms politidistrikt.

Fauske: 18.00. Melding om røykutvikling, samt det lukter svidd, fra kjeller på adresse i Lyngveien. Nødetatene på vei til stedet. Uavklart hva dette er.

Litt senere melder Nordland politidistrikt at strømmen til huset er kuttet. Skal ha vært varmgang i inntakskabel/sikring. Vi oppretter sak, brann blir igjen for å lufte ut.

Hadsel: 15.00. Trafikkulykke, to kjøretøy involvert. Ene kjøretøyet har kjørt i havet. En person i denne bilen. Fører kommet seg på land. To personer i den andre. Ingen skal være skadet. Oppdateres.

Litt senere melder politiet: Lastebil som har gått i havet. Fører bekrefter at han var alene i kjøretøyet. Alle tre fremstår som fysisk uskadet. Mye av rekkverket på brua er borte.

16.30: Manuell dirigering på stedet. Vi venter på bilberging.

18.00. Hadselbrua vil nå bli stengt inntil vi har fått gjort nødvendig åstedsundersøkelse, melder Nordland politidistrikt.

Finnsnes: 14.02: Politiet har fått melding om et rådyr med knekt fot. Viltnemda er varslet. Rådyr er det minste av hjortedyrene som lever i Skandinavia. Arten heter Capreolus capreolus på latin og er utbredt helt nord til Finnmark. Den første sikre observasjonen av rådyr nord for polarsirkelen skjedde i 1942. I dag er rådyr utbredt over nesten hele landet, les mer om arten her.

Sortland: 12.42: Politiet har gjennomført laserkontroll i 60-sonen ved Sandstrand. Sju bilister fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 74 km/t.

Harstad: 11.37: To biler er involvert i ulykke i Kanebogen. Politiet mistenker promille. Les mer her

Tromsø: 10.05: Politiet har tirsdag morgen stanset en bilist med lavpromille i Tønsvika. - Mannen ble tatt med til politihuset for utåndingsprøve. Prøven viste at han var på nedadgående promille, og havnet under grensen. Dimittert.

Tromsø: 09.02: Politiet har fått melding om en person på Åsgard som har tatt hånd om en hannhund av type lapsk vallhund. Svart og hvit farget med grått halsbånd. Eier bes kontakte politiet på telefon 02800.

Tromsø: 08.23: Trafikkuhell på Salarøyvegen like nord for bruhodet. En bil involvert. Ingen personskade. Politiet er på vei til stedet. 08.42: Søken løses med skademelding. Viste seg å være en bilfører som ikke oppdaget køen foran seg. Bilen bremset, men dultet borti bil foran før han endte i grøfta.

Bodø: Mandag 21.43: En bil ble mandag kveld stjålet fra parkeringsplassen ved Bodø lufthavn i løpet av ettermiddagen. Bilen er en sølvfarget Opel Corsa med registreringsnummer XK16211. Ved påtreff, ring politiet på 02800.