Fire personer hentet opp av sjøen

Fire personer hentet opp av sjøen ved Tromsøya mandag kveld.
nyheter>>

Tromsø: 20.40: På pressekoneransen i kveld melder politiet at det er en kvinne og tre barn som er hentet opp av sjøen ved Alaskasvingen ved Fagereng, som ligger langs Kvaløyvegen på Sør-Tromsøya. Politiet hadde ikke kjennskap til identitet eller nasjonalitet på personene, opplyste Anita Hermandsen, politistasjonssjef ved politiet i Tromsø på pressekonferansen mandag.

Fire personer er hentet opp av havet ved Kvaløyvegen på Fagereng, rett ned for Alaskasvingen. Politiet fikk melding om situasjonen klokken 17.30, ifølge VG.

Redningsaksjonen pågår både på land og i sjøen, med flere fartøyer, ifølge Olav Bjørgaas ved Hovedredningssentralen, melder itromso mandag kveld.

Ifølge innsatsleder Robin Aasheim Lindberg i politiet søkes det nå i fjæra og sjøen etter om det er flere personer som ligger i havet. De fire som er hentet opp er brakt til sykehus. Det er ikke kjent hvilken tilstand de er i.

Politiet vil orientere media om funnet av fire livløse personer i Tromsø på politihuset kl. 2030, meldes det klokken 20.05.

– Betyr det at de var så medtatt at man ikke fikk svar fra dem om det var flere?

– Jeg har ikke noen kommentar til det. De fire er brakt fort til UNN, sier Lindberg.