En swingende og sjelfull aften

Nok en gang briljerer byens mangfoldige musikkliv, med en flott forestilling. Denne gangen var det Ervik Storband som stod for moroa. I flotte Nordic hall, og med soul på programmet. Og nok en gang kan musikklivet innkassere en solid hjemmeseier.

ERVIK STORBAND: Et forrykende ensemble.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter>>

Soul kan være så mye, fra smektende ballader, til forrykende dansbare låter, til forveksling likt disco. Som publikummer sier jeg mer enn gjerne, «ja takk, begge deler» og ble bønnhørt. Fra starten med «Peter Gunn theme» best kjent fra legendariske «Blues Brothers», til ekstranummeret med en spenstig låt fra Stevie Wonder, var det full kok hele veien.

Tidsriktig og coolt

Litt ekstra morsomt er det når de på scenen, gjør litt ekstra ut av det, og kler seg tidsriktig, det setter liksom stemningen ettertrykkelig. Og ingen som var til stede, kunne unngå å legge merke til bassisten, kledd i en raff lilla dress, med dertil elegant frisyre og ansiktshår. Og noen briller han antakelig hadde stjålet blant «tapt og funnet» på et av byens sykehjem.