Sophie Elise kommer: - Vi er glade og stolte

- Endelig har vi klart å få Sophie Elise til Harstadkonferansen. Det er vi både glade og stolte over, sier Karl Erik Arnesen i programkommiteen.

Sophie Elise Isachsen kommer til Harstadkonferansen i januar. Foto: Berit Roald / NTB scanpix 

nyheter>>

- Hun er en av landets mest populære bloggere, influencere og forfattere. Som ekte Harstad-kvinne er det på høy tid at vi slipper henne til i hjembyen. Vi ser virkelig frem til hennes foredrag, sa Arnesen under Harstad Profileringspools morgenmøte fredag.

Sophie Elise (født 1994 i Harstad) er blogger, forfatter, foredragsholder og sanger.

I 2016 utga hun selvbiografien «Forbilde», og i 2018 utkom bok nummer to; «Elsk Meg.»

I 2018 kom første sesong av hennes egen serie Sophie Elises verden og sesong to kom i 2019.

I 2015 kåret nettstedet Medier24 Isachsen til den mektigste kvinnen i Medie-Norge. Hun ble kåret til årets blogger og folkets favoritt i Vixen Blog Awards 2015.


Sophie Elise med ny serie på TV 2 Sumo

Bloggeren og realitykjendisen Sophie Elise (24) har mandag premiere med sin nye serie «Sophie Elise tester Norge» på TV 2 Sumo.TV-kjendiser fra Harstad: Folk kjenner oss igjen, noen lurer på hvor de har sett oss

Vi kjenner alle Charter-Svein og Charter-Hilde. Kjenner du også Charter-Aslaug, så er du en innbitt TV3-seer.Sophie Elise spilte død i fontene i Arendal

I klimakampens navn tok kjendisblogger Sophie Elise Isachsen og en håndfull andre aktivister fra Extinction Rebellion Norge et bad i en fontene i Arendal.