Se bildeserie: Her åpner Kari-Anne den nye lekeparken i Generalhagen

Venninnene Athena Manin (9) og Erle Hansen (9) fikk æren av å holde i hver sin ende av snoren, mens ordfører Kari-Anne Opsal klippet.
nyheter>>

– Jeg synes det var veldig gøy at jeg fikk mulighet til å være med på det. Parken blir jeg å leke mye i fremover, sier 9-åringen Manin like etter hun åpnet lekeparken sammen med venninnen Erle og ordføreren.

TV-aksjonen, Harstad kommune og Harstad Tidende er med på moroa i Generalhagen. Mellom klokken 14og 15 blir det både markering av innsamlingsaksjonen og åpning av den nye lekeparken. Her skal ordfører Kari-Anne Opsal åpne lekeplassen, gymnaster fra Harstad turnforening vil vise litt turnøvelser til inspirasjon for store og små og det blir servering av boller og drikke. I tillegg skal Thea Floer Kulseng, Care Gospel, Marte Hansen og dansere fra Burma opptre. Du ser det hele enten ved å være til stede, eller følge sending på ht.no.

 

Mellom klokken 14.00 og 15.00 var det både markering av årets TV-aksjon og åpning av den nye lekeparken. Ordfører Opsal holdt tale, gymnaster fra Harstad turnforening viste litt turnøvelser til inspirasjon for store og små og det ble servering av boller og drikke.