Brøt seg inn i leilighet etter å ha vært på bytur

En familie i Bodø fikk et uønsket besøk natt til søndag.

Fyll, slagsmål og personer sovende i grøften var stikkordene fra natt til søndag. Illustrasjonsfoto.   Foto: Ronald Johansen

nyheter>>

En beruset mann i 20-årene ble natt til søndag pågrepet av politiet for å ha tatt seg inn i en leilighet der en familie lå og sov. Han hadde ingen kjennskap til familien.

- Ingen ble skadet under hendelsen. Politiet takker for våkent publikum som varslet. Mannen settes i arrest og sak opprettes, melder Politiet i Nordland.

I Harstad og omegn har det vært en rolig natt for politiet, men det har likevel vært mye å gjøre i politidistriktene Troms Nordland.

Dette er de øvrige hendelsene i Troms og Nordland natt til søndag:

Skjervøy: En leilighet har blitt ramponert etter et innbrudd. Skadeverket ble utført mellom klokken 00.00 og 03.30. Politiet har vært på stedet og gjort åstedsundersøkelse.

- Dersom noen har tips i saken bes de ta kontakt med oss på nummeret 02800, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: To personer er pågrepet etter at flere personer var involvert i slagsmål utenfor kinoen, hvor en person har blitt sparket i hodet. Politiet har ikke kontroll på fornærmede og anmoder vedkommende om å ta kontakt med politiet

Tromsø: En person er satt i drukkenskapsarrest etter å ha vært et ordensproblem inne på utested. Vedkommende nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet. Forholdet anmeldes.

Finnsnes: En person anmeldes for å ha urinert i Storgata på Finnsnes.

Tromsø: En svært beruset mann ble satt i drukkenskapsarrest etter at han låste seg inne på dametoalettet på et av byens utesteder.

Storsteinnes: En kinesisk nakenhund stakk av under lufting. Hunden har hvitt hår på hode og halen, og har ellers brun av farge.

Tromsø: En person settes i drukkenskapsarrest etter at vedkommende i beruset tilstand nektet å etterkomme politiets pålegg. Forholdet anmeldes.

Tromsø: En person er siktet og framstilles for blodprøve etter at vedkommende selv ringte politiet og opplyste at han hadde kjørt i beruset tilstand på Kvaløya. Førerkortet er beslaglagt og sak opprettes.

Tromsø: En person er funnet sovende bak Tjernekiosken, og ble deretter kjørt hjem til egen bopel.

Tromsø: En person ble funnet sovende mellom noen søppeldunker i sentrum. Vedkommende våknet til etter politiets ankomst, og ble deretter satt i taxi som frakter vedkommende hjem.

Tromsø: En person er fraktet og avlevert på legevakta etter at politiet hentet vedkommende overstadig beruset på et av byens utesteder.

Melbu: En mann i 20 årene ble stanset av politiet mistenkt for ruskjøring. Mannen ble fremstilt for lege for bevissikring, og politiet har opprettet sak på forholdet.

Sandnessjøen sentrum: Ei jente i slutten av tenårene hadde problemer med å komme seg opp fra en grøft grunnet beruselse. Patruljen var på stedet og tok hånd om jenta.