Dette jobbet politiet med lørdag

nyheter>>

Bodø: 12:24: Ved Vikan/Tverlandsbrua har en skaphenger løsnet og gått i autovernet. Begrenset fremkommelighet på stedet.Trafikken dirigeres.

Stokmarknes: 11.29: Politiet har avholdt promillekontroll. 65 kontrollerte. En anmeldes for lav promille og en anmeldes for kjøring med henger uten gyldig førerrett for slik henger.

Leirfjord: 11.26: Politiet har gjennomført promillekontroll i sentrum av Leland. 77 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Tromsø: 10.49: Politiet har fått inn melding om kjøretøy som har krasjet i midtrabatten i rundkjøringa ved Breivika/Tverrforbindelsen. Nødetatene varslet og rykker ut. Oppdatering: 11.03: Ifølge politipatruljen på stedet er to kjøretøy involvert. Ukjent hendelsesforløp. Airbag skal være utløst på det ene kjøretøyet. Involverte personer er ute av kjøretøyene. Undersøkt og sjekket ut av ambulanse. Oppdatering: 11.04: Trafikken går som normalt på stedet. Oppdatering: 11.38: Patruljen på stedet har forlatt. Bilførerne ordner opp med skademelding.

Bodø: 10.45: Melding om slagsmål inne i et kommunalt bokollektiv. Det var rolig da politiet kom til stedet. En person sendt til legevakt for sjekk. Det er foretatt avhør på stedet og politiet oppretter sak på forholdet.

Mosjøen: 10.15: Utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll ved Baustein. 138 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Tromsø: 03.36: En person innsatt i drukkenskapsarrest da han ble funnet sovende ved Domskirka. Anmeldes for forulemping av offentlig tjenesteperson.

Djupvik: 02.58: En person har fått beslaglagt sitt førerkort etter fartsovertredelse. Beslaglagt grunnet antal prikker. Sak opprettet.

Mo i Rana: 02.52: Beruset mann i 20-årene bortvist fra sentrum grunnet ufin oppførsel. Mannen kom tilbake, satt i arrest og vil nå bli anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Øverbygd: 02.29: En person siktet for promillekjøring. Politiet har sikret de nødvendig prøver. Førerkortet er beslaglagt og sak opprettes.

Brønnøysund: 02.22: Brann i lager i nærheten av Furutoppen barnehage. Brannvesenet i gang med slukking. Ikke meldt om personskader.

Tromsø: 01.08: En person satt i drukkenskapsarrest, ute av stand til å ta vare på seg selv. Oppdatering: 10.42: Politiet har pågrepet en mann i 20-årene, siktet for å ha tent på byggningen.

Tromsø: 00.51: En person innsatt i drukkenskapsarrest etter å ha nektet oppgi personalia og nektet etterkomme pålegg om å forlate sted. Forholdet anmeldes.

Finnsnes: 00.09: Politiet har vært på privatadresse og dempet lydnivået etter klager på høy musikk.