Rettssaken om rekordbeslaget:

Eks-advokaten (47) om hemmelig narkomiljø i Tromsø: Det er leger, journalister, revisorer og sykepleiere

47-åringen forteller om et lukket miljø i Tromsø der man aksepterer bruk av kokain og amfetamin. Blant de som brukte var blant annet den andre narkotiltalte advokaten.

REKORDBESLAGET: Den narkotiltalte eks-advokaten utenfor Nord-Troms tingrett.   Foto: Ronald Johansen

nyheter>>

– Jeg elsker å være i rettssal, men jeg føler meg jo litt mer naken nå. Likevel er jeg glad for at saken er i gang. Jeg er veldig stolt av den jobben jeg har gjort som advokat, jeg føler jeg har hjulpet mange personer i det som har vært den vanskeligste tida i livet deres.

Slik startet den narkotiltalte eks-advokaten (47) sin forklaring i Nord-Troms tingrett. Han står oppreist ved vitneboksen og leser tidvis opp fra en disposisjon som han har laget. Han har erkjent delvis straffskyld, og mener at han kun har hatt befatning med 1,9 kilo av de til sammen 87 kiloene påtalemyndigheten mener nettverket har innført til Tromsø.