Dette jobbet politiet med fredag

nyheter>>

Målselv: 15.43: 14-årig jente påkjørt av bil. Sjekkes av lege. Pasienten er våken og klar. Jenta fraktes til legekontor på Andslimoen for sjekk. Vi tar avhør av fører på stedet, ikke mistanke om ruspåvirket kjøring, melder politiet. Førerkortet til føreren beslaglegges og sak opprettes.

Harstad: 14.55: Hittet hund Rød Pomeranian hittet i Sildreveien, info fås ved å ringe oss på 02800, melder Troms politidistrikt.

Røvikatunnelen: 14.00: Up har hatt fartskontroll i 80 sone på Rv80. fire førere bøtelagt. En fører får førerkort beslaglagt og anm etter å ha kjørt i 97 km/t- fikk da prikk 7 og 8 i førerkortet, melder politiet i Nordland.

Bodø: 12.11: Melding om brann i søppelbøtte i Kongens gate. Politi og brann er på stedet. Brannen er slukket.

Bodø: 10.10: Politiet vil ha regodkjenning på utrykningskjøring idag, Bodø med omegn, melder politiet i Nordland.

Fauske: 09.36: UP har hatt promillekontroll ved RV 80. 90 kontrollerte. Ingen reaksjoner. Tommel opp, melder politiet i Nordland.

Steigen: 09.07: Politiet avholdt promille og fartskontroll i Leinesfjord. 17 førere kontrollert opp mot promille, ingen reaksjoner. En fører bøtelagt for 41 km/t i 30 sone

Majavatn: 08.10: E6: Personbil kjørt ut av veien, en person i bilen. Personen skal være bevist. Store materielle skader på bilen. Nødetatene på vei til stedet, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 08.30: Ulykken er litt sør for lille Svenningvatn. Fører er ivaretatt av helse på stedet. Brann tilser at det ikke er noe fare for lekkasje ect. Manuell dirigering av trafikken på stedet. Oppdatert: 09.13: Fører tas med til sykehuset i Sandnessjøen. Politiet tar avhør av sjåfør som ble forbikjørt i forkant av ulykken, melder politiet i Nordland.

Bodø: 05.10: 2-3 gjester i klammeri på gatekjøkken. Politi på stedet gir bla. 1 mann et pålegg om å forlate sentrum, vedk. etterkom ikke dette og ble dermed brakt inn til politiarresten. Anmeldes, opplyser politiet i Nordland.

Mo: 04.25: mann i 20-årene er stanset i bil. Mistanke om påvirket kjøring, bevis er sikret. Anmeldes.

Fauske: 04.25: Mann i 20 årene innbrakt i arrest grunnet ordensforstyrrelse i sentrum. Mannen var truende og nektet å forlate stedet han var på. Han blir anmeldt, opplyser politiet i Nordland.