Dette jobbet politiet med lørdag

nyheter>>

Fauske: 16.31: Politiet har stanset en moped med to stykker på. Fører har fått forelegg for overtredelsen, melder politiet.

Gildeskål: 16.12: Politiet på inndyr har etter tips stanset en mann i 40 årene mistenkt for kjøring av MC i beruset tilstand. Mannen fraktet til legevakten for bevissikring. Sak opprettet, melder politiet i Nordland.

Nordland: 15.00: Politiet har mottatt flere meldinger fra publikum som har blitt oppringt av 112. Til orientering er det ikke politiet som ringer fra nødnummeret. Publikum oppfordres til ikke å besvare samtaler fra 112, da vi mistenker at dette kan være svindel, opplyser Nordland politidistrikt.

Andøya: 14.30: Melding om røykutvikling i en fiskebåt ved moloen i Nordmela. Nødetatene på tur til stedet, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 16.03: Brannmannskaper jobber med slukking på stedet. Bekreftet at ingen personer skal ha vært i båten. Sak opprettes, melder politiet. .

Bodø: 12.13: Politiet har gjennomført mobil og belte kontroll i Bodøsjøen. Resultat: Ett forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon. under kjøring.

Senja: 11.55: Senja/fast i fjellet En person sitter fast i fjellet like øst av Breitindvatnet. Personen befinner seg på ca 900 m høyde og melder at det er vått og glatt og tør ikke bevege seg ned i fjellet. Rødekors er varslet og sender personell med alpin kompetanse mot stedet, melder Troms politidistrikt. Sikten på stedet er pr nå så dårlig at helikopter ikke kan brukes, melder politiet. Oppdatert: 16.21: Turgåeren er nå berget ned av mannskaper fra Røde Kors hjelpekorps, melder politiet i Troms.

Fauske: 11.53: Politiet har gjennomført promillekontroll på E-6 ved småbåthavna. 70 førere kontrollert, ingen reaksjoner, opplyser Nordland politidistrikt.

Mosjøen: 11.23: Politiet har gjennomført promillekontroll ved Hemning unges veg. 71 førere kontrollert, ingen reaksjoner.

Bodø: 11.05: Politiet har gjennomført promillekontroll ved City nord. 104 førere kontrollert. Ingen reaksjoner.

Røst: 11.00: Brann i bolighus. Nødetater på stedet. Brann har startet slukking. Beboerne på stedet er ute av huset, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 10.17: Telegrafbukta/løshund Slank pointer lignende brun tispe med halsbånd løper rundt i området Telegrafbukta, melder politiet i Troms.

Sørreisa: 06.30: Gumpedalen Sørreisa, det har i natt pågått en leteaksjon etter en eldre dame i området Gumpedalen. Politi samt mannskap fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og sivilforsvaret har lett gjennom natta. På morgenen har det også vært benyttet helikopter fra forsvaret, melder Troms politidistrikt. Oppdatert: 10.02: Søket fortsetter med uforminsket styrke. I tillegg til ressurser som er tidligere nevnt er forsvaret anmodet om å stille med mannskaper til søket, melder Troms politidistrikt.


Mo i Rana: 05.35: Ung mann anmeldes for skadeverk etter å ha knust ei rute i et forretningsbygg, melder politiet i Nordland.

Senja: 05.31: Melding om utforkjøring på fylkesveg 862 ved Skaland. Ingen personskader. Fører av bilen mistenkes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Vil bli fremstilt for blodprøvetaking, melder politiet i Troms.

Bodø: 04.40:  Vi har avsluttet en privatfest i Vestbyen etter klager på støy fra naboer, melder Nordland politidistrikt.

Bodø: 04.40: Vi har oppsøkt en privatadresse etter klager på feststøy. Huseier pålagt å dempe støyen.

Fauske: 04.36: Slossing mellom flere personer i sentrum. Politiet har vært i kontakt med noen av de involverte. Ingen er alvorlig skadd. Sak opprettes, melder Nordland politidistrikt.

Mo i Rana: 04.35: Nødetatene har rykket ut til en enebolig på Selfors etter melding om brann. Beboer sjekkes av ambulansepersonell etter å ha pustet inn røyk. Slukkeinnsats pågår, brannvesenet har per nå kontroll på brannen, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 05.38: Brannen er slukket. Huset er påført omfattende skader innvendig.

Tromsø: 04.33: Vi rykket ut etter melding om slagsmål på en privat adresse i sentrum. To personer ble kjørt til legevakta med mindre skader, en person blir innbrakt og satt i arrest, opplyser Troms politidistrikt.

Bodø: 03.42: Beruset og kranglete mann innbragt til arrest grunnet ordensforstyrrelse. Ble nektet adgang på flere utesteder og valgte også å krangle med politiet, melder politiet i Nordland.

Sortland: 03.40: Promillekontroller gjennomført på flere steder i sentrumsområdet. Ingen overtredelser.

Mosjøen: 03.40: Overstadig beruset mann funnet sovende i sentrum. Kjørt hjem, melder politiet i Nordland.

Bodø: 03.40: Beruset mann bortvist fra sentrum grunnet ufin oppførsel ovenfor andre gjester på serveringssted.

Tromsø: 03.34:  Vi rykket ut til et utested i sentrum etter melding om at en person hadde forsøkt å skalle en vekter. Tre menn i 20-årene vil bli innbrakt og satt i arrest, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 02.35: Mann i 20-årene innbringes og settes i arrest. Mannen nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate sentrum. Anmeldes for dette, melder politiet.

Mo i Rana: 02.35: Kvinne påført kutt i hodet etter å ha blitt dyttet i sentrum i Mo i Rana. Politi og ambulanse på stedet. Kvinnen overtatt av ambulanse, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 02.30: To menn i 20-årene havnet i basketak i Storgata. Vi er på stedet og har kontroll på partene. Ingen personskader. Begge blir bortvist fra sentrum for resten av natta.

Harstad: 00.01: En person anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted. Hadde med seg en stor kniv på innerlomma inne på et utested, melder Troms politidistrikt.