Dette jobbet politiet med søndag

POLITI: Politibil Harstad. 1.mars2012. Foto: Tore Skadal  Foto: Tore Skadal

nyheter>>

Tromsø: Nødetatene rykket ut til trafikkuhell på Tverrforbindelsen. Ett kjøretøy skal ha kjørt av veien, melder politiet klokken 16.48.

Tromsø: Henger med båt stjålet fra Stakkevollvegen i løpet av formiddagen. Båten er en hvit og grå ribb, påsatt 50 hk påhengsmotor. Tips ønskes på 02800, melder politiet klokken 15.51.

Lenvik: Politiet har pågrepet en mann i området ved Bjorelvnes. Mann var i besittelse av en del saker som politiet antar er tyvgodt, melder politiet klokken 15.24. – Vi oppfordrer publikum til å sjekke hus, hytter naust o.l. for innbrudd, i området Finnsnes til Kårvikhamn.

Alstadhaug: Melding om ulykke med fritidsbåt som har havnet på land. To personer involvert, en kjørt med ambulansebåt til sykehus. En behandles av helsepersonell på stedet. Politiet foretar undersøkelser på stedet, melder politiet klokken 13.12. Oppdatering: En av de involverte er friskmeldt med mindre skader, mens den andre er til undersøkelser på sykehus. Ikke mistanke om ruskjøring. Ulykken skjedde sannsynligvis som følge av uaktsomhet. Anmeldes, melder politiet klokken 15.25.

Gullesfjorden: Melding om brann i ei hytte på Lyså. Det skal ikke være folk i hytta. Det er ikke vei i området. Brannvesenet er på vei over i båt for å hindre spredning av brannen. Vi vil følge opp saken i ettertid, melder politiet klokken 14.13. Oppdatering: Brannmannskapene har nå kontroll på brannen. Det jobbes med etterslukking, melder politiet klokken 14.44.

Bodø: Melding om to syklister som har krasjet ved Stormyra. Nødetater på tur, melder politiet klokken 12.29. Senere opplyser politiet at uhellet skjedde på riksvei 80 ved rundkjøring.

Meistervik: Politiet er på stedet og gjennomfører åstedsundersøkelser etter melding om innbrudd i flere hytter. Vi har per nå ikke oversikt over hva som er borttatt, melder politiet klokken 12.09.

Bodø: Denne båten (bildet) var på rek ved Naurstad. Båten berget av Arctic Seasport og ligger fortøyd, melder politiet klokken 09.18. Oppdatering: Klokken 11.35 melder politiet at rette eier har meldt seg.


Skibotn: Melding om utforkjøring. En person i bilen. Vedkommende er oppegående og har kommet seg ut av bilen. Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet klokken 08.14. Oppdatering: Bilfører kjøres til Tromsø med ambulanse for sjekk. Bilen har truffet en strømstolpe og strømledningen har falt ned. Kraftselskapet er utkalt for å sikre strømledningen. Trafikken går foreløpig som normalt på stedet, melder politiet klokken 08.55. Oppdatering: Klokken 11.44 melder politiet at fører blir anmeldt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet blir beslaglagt og blodprøve sikret.

Tromsø: Melding klokken 01.34 om en gjest på et utested som ble kastet ut av dørvaktene. – Var overstadig beruset. Klarte å snike seg inn flere ganger før politiet kom frem til stedet. Vedkomne, en mann i begynnelsen av 20 årene, ble bortvist fra sentrum, melder politiet klokken 06.48.

Sortland: Tilløp til slåssing mellom to personer i taxikøen, melder politiet klokken 03.37. Den ene parten fikk pålegg fra politiet om å forlate stedet. Han etterkom ikke dette opg blir derfor anmeldt. Senere opplyser politiet at det var en kvinne i 40-årene og en mann i 30-årene som slåss. Ingen av dem ble skadet.

Finnsnes: Klokken 03.09 fikk politiet inn en melding om slossing ved et serveringssted på Finnsnes. To personer slåss. En av de gjorde også skadeverk på en bil. Sak opprettes, melder politiet klokken 06.44.

Tromsø:  I løpet av natten har fem personer i 20 årsalderen blitt bortvist fra Tromsø sentrum grunnet ulike ordensforstyrrelser, melder politiet klokken 06.52.

Tromsø: Melding klokken 04.25 om to personer som klatret i et stilas i Tromsø sentrum. De befant seg i 5. etasje da politipatruljen kom til stedet. Begge forlot stedet etter tilsnakk fra politipatruljen, melder politiet klokken 06.42.

Fauske: Melding om slåssing på privat adresse i sentrum. Politiet har vært på stedet. – En person blødde neseblod. Ingen ønsket å anmelde hendelsen. En person fikk pålegg om å holde seg borte fra adressen resten av natta. De involverter var i 20 årene, melder politiet klokken 01.06.

Fauske: Tre menn (alle i alderen 30-40) involvert i slåssing ved Shell i sentrum. Opphørt da patrulje ankom. To blir sendt til legevakta for sjekk, en med kutt under øyet, den andre med smerter over nesen. Den tredje involverte er gitt pålegg om å forlate sentrum. Saken anmeldes, melder politiet klokken 04.06.

Sandnessjøen: Melding om feststøy fra privat adresse i sentrum. Politiet har vært på stedet og fått festdeltakerne til å dempe musikken, melder politiet klokken 02.46.

Bodø: Melding om fest og støy fra adresse i sentrum. Politiet har vært på stedet. En del minderårige på stedet. Foresatte varslet og festen er avsluttet, melder politet klokken 00.24.

Mo i Rana: To personer innbrakt fra utested i sentrum. Begge var sinte og utagerende. – De fikk pålegg om å forlate stedet, men etterkom ikke dette. De involverte er en kvinne i 30-årene og en mann i 20-årene, melder politiet klokken 01.33.

Bodø: Politiet har avsluttet en fest på en privatadresse i Rønvika. Huseier fått pålegg om å holde det stille resten av natta, melder politiet klokken 03.40.

Bodø: To personer innbringes og anmeldes for brudd på pålegg. De var overstadig beruset og klarte ikke å oppføre seg inne på utested på Mørkved. Personene var i begynnelsen av 20-årene, melder politiet klokken 01.58.

Svolvær: Melding om feststøy fra privatadresse. Patruljen har vært på stedet og avsluttet festen, melder politiet klokken 04.20.