Steike – for en start på kvelden

Endelig fikk Blått & Rått vist frem hva de er gode for. Et høypotent rockeband, der aldri årevis av rutine får komme i veien for spillegleden. Det var tight, det var tøft og det var Blått & Rått.

Blått & Rått på Bakgården lørdag.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter>>

Gjennom en årrekke, men en liten kunstpause underveis, har dette gjenget levert fra små og middels store scener rundt om i Nord-Norge. Det gikk store ord om prestasjonen deres på «Finnsnes i fest» tidligere i høst, så forventningene til journalister var store.

Det var ikke mye tid til prat underveis, her skulle det leveres skarpskodd rock’n roll, og det fikk publikums til gangs. Anført av vokalist Svein Kaspersen tok bandet løs, og øste på fengende rock’n roll. Gammelgitarist Steinar Steffensen er tilbake i godt skal, og sammen med Ketil Andreassen, fyller gitaristene hverandre særdeles godt ut.