Dette jobbet politiet med fredag

nyheter>>

Kabelvåg: E10 ved Hopsvatnet har en bil kjørt av veien. Ser ikke ut til å være personskade. Nødetater på tur, sier politiet klokken 1956.

Bodø: Flere meldinger om ungdommer på sykkel i tunnelen. Politiet er på vei og tunnelen er stengt, sier politiet klokken 19. Litt senere blir det klart at veien igjen er åpen for trafikk.

Mosjøen: 14.33: UP har gjennomført laserkontroll i Holandsvika. 3 FF skrevet, høyeste 106 km/t i 80 sone, melder Nordland politidistrikt.

Furuflaten: 12.41. Promillekontroll gjennomført. 40 kontrollerte bilførere. Ingen overtredelser, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 11.57: UP har gjennomført fartskontroll i 50-sonen ved utløpet av Bodøtunnelen på Rv80 ved Hunstad. Resultat: Ett førerkortbeslag (80 km/t) og åtte forelegg.

Harstad: 11.00. Harstad brann- og redning rykket rett før klokken 11.00 ut til et borettslag i Sørvika sør for Harstad. - Det var en alarm som har blitt utløst. Den skal nå være tilbakestilt. Mannskaper er på vei for å sjekke årsaken til at alarmen ble utløst, opplyser 110-sentralen i Tromsø.

Bodø: 10.50: Nødetatene rykker ut til City Nord etter melding om trafikkuhell. Sammenstøt mellom bil og moped. Oppdateres. 11.03: Ambulanse og politi fremme på stedet. Mopedfører sjekkes av ambulansepersonell.11.12:  Mopedfører er uskadd. Politiet gjør undersøkelser på stedet, melder Nordland politidistrikt.

Nordland politidistrikt: 07.35: En meget rolig natt i distriktet. Ingen spesielle oppdrag å melde om, opplyser politiet i Nordland.

Torsdag kveld:

Bardu: 22.00: Hytteinnbrudd melding om hytteinnbrudd på Skjellbekken. ATV og aggregat var meldt stjålet. ATV funnet og levert eier. Ved undersøkelser i området ser vi at det har vært innbrudd i 5 hytter til i området. Vi jobber på stedet med sporsikring, melder politiet i Troms. Oppdatert: I fire av hyttene er det snakk om skadeverk og ikke innbrudd. Vi har gjort vårt åstedsarbeide på stedet, melder Troms politidistrikt torsdag kveld.

Fauske: 23.00: UP har stanset en bil der fører mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket. Etterforsking iverksatt, melder Nordland politidistrikt.

Rana: 23.00. Politiet har stoppet en bil i Dalselv. Vi misteker at fører var ruspåvirket. Etterforsking iverksatt, opplyser politiet i Nordland.

Bjerkvik: 23.00: En båt, Buster med 40 hk Yamaha, har rekt i land i Bjerkvik. Båten er slept til småbåthavnen i Bjerkvik, melder Nordland politidistrikt.