Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter>>

Sortland: 14.44. UP har gjennomført kontroll i Kjerringnesdalen. Resultat: To forelegg, høyeste hastighet var 105 km/t i 80-sone, melder Nordland politidistrikt.

Mosjøen: 14.41: UP har kontrollert tyngre kjøretøy på Aakviks plass. En fører anmeldes for brudd på kjøre/hviletids-bestemmelser, melder politiet i Nordland.

Røsvikkrysset: 14.33. Større kjøretøy i brann på E6. Veien er stengt inntil videre, melder Nordland politidistrikt: 14.47: Trafikkdirigering på stedet.

Bodø: 14.13: UP har i tidsrommer 12.35 til 14.00 avholdt laser fartskontroll i Fjellveien. Det er skrevet ut 10 forenklede forelegg, høyeste hastighet 49 km/t i 30 sone.

Tromsø: 14.07: En person anmeldes for kroppskrenking etter at han dyttet til en parkeringsvakt i sentrum. Parkeringsvakten ble ikke skadet. Forholdet skjedde uten foranledning. Mistenkte er løslatt etter avhør, melder Troms politidistrikt.

Tjeldsund: 13.30: UP har avholdt laser fartskontroll på E10 i Hårvika i Tjeldsund kommune. Tre førerkort ble tatt i beslag og det er skrevet ut 19 forenklede forelegg. Fartsgrensa på stedet er 60, opplyser Nordland politidistrikt.

Nordland: 11.30: Nødetaten ryker ut til trafikkuhell på FV 17 rett sør for Skauvollkrysset. Der har en bil veltet og ligger på tvers i veibanen. Redusert fremkommelighet på stedet.  11.50: Veien er stengt inntil videre, melder Nordland politidistrikt. 12.28: Vi mistenker at føreren har sovnet før bilen veltet. Førerkort tatt i beslag. Veien er åpnet, melder politiet i Nordland.

Mosjøen: 11.07: UP har kontrollert tyngre kjøretøy i Holandsvika. Totalt 40 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder politiet i Nordland.

Rana: 06.30: Det ligger en død elg i veikanten i Hammerveien. Viltnemda varslet og vil dra ut og fjerne den så fort som mulig, melder politiet i Nordland.

Sortland:  Ca kl 03.49 mottok politiet melding om at det brant i et tomt uthus i Møysalveien. Noe senere fikk politiet også melding om at et hus like i nærheten brant. Ut fra vitneobservasjoner og undersøkelser gjort av politiet på stedet, ble en person pågrepet. Politiet har opprettet sak og vil gjøre ytterligere undersøkelser, opplyser Nordland politidistrikt.

Svolvær: Ca kl 00.09 mottok politiet melding om at det brant i en fritidsbolig i Brennaveien. Fire personer hadde evakuert seg selv. Ingen personskade. Boligen brant ned til grunnen. Brannvesenet driver med etterslokking. Politiet har gjort undersøkelser og oppretter sak, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 01.25: Mann i 50 årene anmeldes for kjøring av bil uten gyldig førerkort og kjøring av uregistrert motorvogn. Videre fremstod mannen som ruspåvirket og blir etterforsket for dette. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Bardufoss: 00.25: Politiet stanset 17 år gammel gutt på moped. Han ble ilagt gebyr da han ikke hadde med seg førerkort, opplyser Troms politidistrikt.