Dette jobbet politiet med fredag

nyheter>>

Bodø: En bil har kjørt inn i jernbaneundergangen i Sneveien. Vitner har fortalt at bilfører hadde stor hastighet før sammenstøtet. FK tatt i beslag. Forholdet etterforskes, sier politiet rundt klokken 1525.

Bø i Vesterålen: Politiet har gjennomført laserkontroll på Fv 820. 22 forenklede førerkort ble skrevet ut. Høyeste hastighet ble målt til 80 km/t i 60-sonen, sier politiet klokken 1330.

Harstad: 13.24: Politiet har fått melding om trafikkuhell mellom to kjøretøy i Harstad. - Nødetatene er på stedet, ingen skal ha kommet til skade, melder Troms politidistrikt. Operasjonsleder Rune Nilsen sier at ulykken skjedde i Hans Egedes gate. - Det ser ut til at et vikepliktsbrudd er årsaken.

Bø: 13.20: I Vesterålen har UP gjennomført laserkontroll på Fv820. 22 forenklede forelegg skrevet ut. Høyeste 80 km/t i 60 sone, opplyser politiet i Nordland.

Bodø: 11.10: melding om trafikkuhell ved City Nord. Ikke meldt om personskade, nødetater på vei, melder politiet i Nordland. Oppdatert: 11.16: Bilene er fjernet fra veibanen, og veien åpen for trafikk. Bare små skader på bilene. Partene skriver skademelding. Politiet forlater, opplyser Nordland politidistrikt.

Reipå: 10.29: Politiet har gjennomført promillekontroll. 53 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder politiet i Nordland.

Nordkjosbotn: E6: 04.10: Politiet har avholdt promillekontroll. Fire bilførere måtte blåse og alle fikk fortsette turen, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 02.10: Jente i slutten av tenårene anmeldes for brudd på vegtrafikklovens §3 da hun førte bil samtidig som en passasjer satt med overkroppen ut av vinduet. Passasjeren var en mann i 20 årene. Partene avhørt på stedet. Sak opprettes, opplyser Troms politidistrikt.

Tromsdalen: 02.07: Politiet har avholdt trafikkontroll. 17 førere måtte blåse i alkometeret og alle fikk lov til å kjøre videre, melder politiet i Troms.

Vågan: 00.07. En person er bortvist fra området etter å ha vært i klammeri med vaktene på stedet. Personen skulle ha forsøkt å ta seg inn på et VIP-område uten å ha tilgang, melder Nordland politidistrikt.

Svolvær: Rundt klokken 2140 torsdag kveld ble det meldt at en person var overkjørt av en taxi. Politi og ambulanse kom til stedet. - Det opprettes sak på både taxisjåfør og den skadde. Vi har grunn til å tro at den skadde bevisst hoppet foran taxi for å hinde denne, sier politiet noen timer senere på kvelden.

Vidrek: E6: UP har gjennomført trafikkontroll i 60-sona. 3 førerkort er beslaglagt pga høy hastighet, høyeste målt til 94 km/t, sier politiet rundt midnatt.