Dette jobber politiet med onsdag

nyheter>>

Sørdal: Up har hatt fartskontroll i 80 sone onsdag. fem førere bøtelagt. I tilegg blir en fører, mann født 1997, anmeldet og får beslaglagt førerkortet, etter å ha kjørt i 130 km/t. Dette meldte politiet rundt klokken 15.

Ankenes: En mellomstor brun hund uten halsbånd funnet vandrende alene ved Shell. Innbrakt til politistasjonen, ønskes hentet av eier, sier politiet rundt klokken 1535.

Ulvsvåg: Politiet har rundt klokken 1430 fått melding om trafikkulykke. Personbil og Campingbil. Ikke meldt om alvorlig personskade, alle parter våken og orientert. En person tilses av helse. Klager på smerter i hofta. De andre er tilsynelatende uskadet.

Ulsvåg: 14.32: melding om trafikkulykke. Personbil og Campingbil. Ikke meldt om alvorlig personskade, alle parter våken og orientert, melder Nordland politidistrikt.

Sulithjelma: Politiet har gjennomført promillekontroll. En mannlig bilfører i 50 årene blåst over lovlig verdig. Bevissikring gjennomføres. Sak blir opprettet og førerkortet beslaglegges, sier politiet rundt klokken 1330.

Sulitjelma: 13.25: Politiet har gjennomført promillekontroll. En mannlig bilfører i 50 årene blåst over lovlig verdig. Bevissikring gjennomføres. Sak blir opprettet og førerkortet beslaglegges, opplyser Nordland politidistrikt.

Senja: 08.45: Politiet har avholdt laserkontroll på Finnesveien i Søndre Torsken. Det ble utstedt tre forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet 92 km/t i 80-sonen, melder Troms politidistrikt.

Finneidfjord: 08.05: Melding om trafikkulykke mellom Hemnesberget og Finneid på RV808, ett kjøretøy involvert. Veien er sperret. Ukjent skadeomfang, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 09.18: Pasienten tilses av ambulanse. Ett felt er åpent på stedet, melder politiet. Oppdatering: 09.41: Begge felt er åpen. Fører kjørt til sykehus med ambulanse. Politiet oppretter sak.

Bodø: 07.20: En mann i 40-årene er pågrepet etter en voldshendelse på Mørkved. Fornærmede er kjørt til sykehuset i Bodø med skader i en finger og kutt i leppa. Sak opprettet, melder politiet i Nordland.

Bodø: 04.20: Beruset mann i 20-årene innbringes i arrest på grunn av ordensforstyrrelser i sentrum.