Dette jobber politiet med tirsdag

nyheter>>

Leknes: 15.56: Politiet har fått melding om en stjålet bil fra området Lofotsenteret. Bilen, En sølvfarget Nissan Micra med reg. nr FS99508 ble parkert der søndags kveld. Politiet ønsker tips dersom noen ser bilen, melder Nordland politidistrikt.

Dalsgrenda: 14.00. UP har avholdt laserkontroll. To førere fått beslaglagt førerkortet: Mannlig Mc-fører målt i 92 km/t i 60-sonen, samt mann i 40-årene på grunn av for mange prikker. 10 førere er ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 82 km/t i 60-sonen, melder Nordland politidistrikt.

Ingelsfjord: 13.31. UP har avholdt laserkontroll på E10 Ingelsfjord/Storå. 11 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 111 km/t i 80-sonen, melder politiet i Nordland.

Nesna: 13.30. Politiet har gjennomført promillekontroll. 34 kontrollerte. En mann i 50 årene anmeldes for lavpromille. En annen mann i 50 årene anmeldes for ikke å ha sikret lasten på hengeren, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 12.55. Utrykningspolitiet (UP) har avholdt laserkontroll i St. Olavs gate. Det ble utstedt fem forenklede forelegg, høyeste hastighet 48 km/t i 30-sonen, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 12.20. Motorvogntyveri, YZ 38023, sølvfarget Toyota Corolla, stjålet fra Skarveien, observasjoner av kjøretøyet bes meldt til politiet, melder Troms politidistrikt.

Sløverfjordtunnelen Hadsel: 11.32. Flere meldinger om sau i tunnelen på E10. Det er flere steder i Nordland hvor sau kan befinne seg i veibanen, så vær obs og kjør forsiktig, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 11.30. Mann i 30-årene anmeldes for mistanke om kjøring i alkohol/ruspåvirket tilstand. Han er fremstilt for blodprøvetaking på legevakta. Mannens førerkort er tatt i beslag, melder Troms politidistrikt.

Sørreisa: 09.03: Trafikkuhell, personbil kjørt av vegen, lettere personskade, nødetater under utrykning, melder Troms politidistrikt. Oppdatert: 09.30: trafikkuhell, bilfører, kvinne 18 år, kjørt til legevakta for undersøkelse, melder politiet i Troms.

Nordland: 05.18. Stille og rolig natt i Nordland pd, mleder politiet i Nordland.

Borkenes:  22.01 mandag kveld. Politiet har vært på en privatadresse og foretatt undersøkelser etter melding om innbrudd. Beboerne har vært bortreist noen dager og kom hjem i dag og oppdaget at det hadde vært ubudne gjester der. Sak opprette, melder Troms politidistrikt.