Easypark vokser i Harstad: – Håper trenden fortsetter

Ferske tall fra Easypark viser en vekst på 40 prosent.

TO ALTERNATIVER: Du kan nå velge mellom å betale direkte på automaten, eller benytte deg av to ulike app-alternativer når du parkerer i sentrum: EasyPark og nye ParkLink.  Foto: Lars Richard Olsen

nyheter>>

Ferske tall fra Easypark viser at Harstads innbyggere bruker mobilen til å betale for parkeringen som aldri før. I årets første kvartal har det vært en vekst på hele 40 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Ludvik Eide, markedsansvarlig i Easypark, sier han er fornøyd med at stadig flere i Harstad og omegn får øynene opp for Easypark-appen. Han kan også bekrefte at den positive trenden er i tråd med landet generelt. På landsbasis har veksten vært på hele 44 prosent.