Dette jobbet politiet med onsdag

  Foto: Tore Skadal

nyheter>>

Svolvær: Melding om to turister som har gått seg fast på Vågakallen, melder politiet klokken 18.47. Ingen som er skadd. Sea King blir sendt til området for å hjelpe.

Sortland: På fylkesvei 820 på Sandstrand har utrykningspolitiet avholdt fartskontroll, melder politiet klokken 18.50. Elleve førere fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet målt til 77 kilometer i 60 sone.

Tromsø: Utrykningspolitiet har foretatt førerkortbeslag etter bilist ble mmålt til 91 kilometer i timen i 60 sone, melder politiet klokken 17.44. Siktede samtykker til beslag. Sak opprettes.

Saltdal: Melding om elgpåkjørsel på E6 i Saltdal, melder politiet klokken 17.22. Elgen er død. Skader på kjøretøy, men ingen personskade. Bilberger og viltnemd varslet.

Kantornes: Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll på Kantornes, melder politiet klokken 15.00. Åtte forenklede forelegg utstedt for høy fart. Høyeste målt til 101 kilometer i timen.

Harstad: Klokken 14.12 fikk politiet melding om at en hund var etterlatt i en bil i solsteika . – Hundeeier kontaktet og vedkommende hentet ut hunden, sier politistasjonssjef Frank Sletten.

Gildeskål: Vi har gjennomført en laserkontroll ved Storvik på FV 17. 8 overtredelser, høyeste hastighet var 111 km/t i 80-sone, melder Nordland politidistrikt.

Narvik: 11.18. Trafikkuhell på E10 på Bjørnfjell. Bobil i grøfta. Ikke personskade. UP-patrulje er på stedet og regulerer trafikken. Bilberging på veg til stedet, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 11.40. Bilen hentet, vegen åpen.

Tromsdalen: 09.17: Utrykningsenhetene er på tur til Pyramiden etter melding om røykutvikling i elektrisk anlegg, melder Troms politidistrikt. Oppdatering: 09.30: Kontroll på stedet. Røykutvikling i et lysarmatur. Ikke fare for spredning eller mer røyk og senteret er åpnet igjen, melder politiet i Troms.

Kvaløya, Tromsø: Klokken 0055 fikk politiet melding fra AMK om kvinnelig klatrer i 20-årene som har falt og skadet en arm og fot ved fjellet Hollenderen. Luftambulanse med redningsmann er nå i området nå for å forsøke å hente henne ut. Oppdatert: 03.08. Luftambulansen lyktes like før 0230 å hente ut et søskenpar i 20-årene fra omkring 900 moh. Jenta har falt omkring 10 meter. Skadeomfanget ukjent for politiet. Broren skal også ha falt, men kun ca 1 meter og omtalt som uskadd. Begge tatt hånd om av UNN Tromsø, melder Troms politidistrikt.

Nordland: 09.10.  Stille og rolig natt i hele politidistriktet, melder Nordland politidistrikt.

Nordland: 04.11: personbil med en person har kjørt av vegen på FV76/Tosen. Meldt om lettere personskader. Nødetatene er på veg mot stedet. Oppdatering: 05.11. Sjåføren blir tatt hånd om av helse på stedet - er ved bevisthet, melder Nordland politidistrikt natt til onsdag.

Tromsø: 10.10. I forbindelse med savnet dement mann, er dette bildet av savnede på Pyramiden i går formiddag. Politiet ønsker fortsatt tips i saken. Oppdatering: Det foretas søk i området ovenfor Pyramiden. Vi søker omtrent fra Sherpatrapp til Rein skole. Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Norske Redningshunder samt Radio Relæ Ligaen dektar i søket, melder politiet klokken 18.16.