Dette jobbet politiet i Troms og Nordland med lørdag

BOT: En ibestadværing oppførte seg mindre høvisk mot en politibetjent. Det ble en dyr affære. Illustrasjonsfoto: Tore Skadal  Foto: Tore Skadal

nyheter>>

Røsvoll: Like før halv seks lørdag ettermiddag melder politiet i Nordland om at en mann i 20-årene har kjørt i autovernet på E6 på Røssvoll. Det skal ikke være noen personskader eller snakk om promille. Sak opprettet.

Mo i Rana: Etter tips fra publikum har utrykningspolitiet stanset en mann i 30-årene i boligfelt, med mistanke om promillekjøring. – Førerkort beslaglagt og sak opprettet, melder politiet klokken 17.13.

Rana: Klokken 17:08 lørdag melder politiet i Nordland at en mann i 20-årene er stanset etter mistanke om promillekjøring på E6 i Ørtfjellveien på Storforshei. Det skal være snakk om lav promille, ifølge politiet.

Hemnesberget: Like før halv fem lørdag ettermiddag melder politiet i Nordland om en båt på rek utenfor Hemnesberget. Noen minutter seinere melder de at båt og eier er gjenforent, melder politiet klokken 16.27.

Rana: Utrykningspolitiet har gjennomført ruskontroll i Ørtfjellveien, melder politiet klokken 14.41. – Fire menn stanset for mistanke om promillekjøring. En mann mistenkt for ruskjøring. De fem som er mistenkt for rus- og promillekjøring er i alderen 20-35 år og kommer fra Trøndelag, Helgeland og Vesterålen. Politiet kontrollerte 570 bilister.

Rana: Ny mann pågrepet på ACR. Mistenkte har slått til flere personer og utøvd skadeverk på bil, melder politiet klokken 10.33. Vedkommende kjøres til arrest.

Stokmarknes: Elgpåkjørsel med personbil, melder politiet klokken 10.02. Ingen personskader. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at sjåfør er beruset. – Sjåfør i 70-årene tatt inn for bevissikring. Sak opprettet.

Rana: Politiet rykket ut til ACR etter melding om beruset og utagerende mann, melder politiet klokken 09.06. Politiet er på stedet og har kontroll. Oppdatering: Mannen kjørt til arrest og anmeldt, melder politiet klokken 09.58.

Workinnmarka: Eier savner hunden sin i området Vestavinden, melder politiet klokken 09.05. Hunden skal være svart, liten Staffordshire bullterrier. Hvis noen vet hvor dan kan befinne seg, ring politiet på 02800, oppfordrer etaten.

Storforshei: Mann i 20-årene mistenkt for ruspåvirket kjøring, melder politiet klokken 08.14. Fremstilles for lege for blodprøve.

Mo i Rana: Trafikkulykke, med mistanke om ruspåvirket kjøring. – To menn fremstilt for legevakt for blodprøvetakning, melder politiet klokken 06.54.

Rana: En mann innbragt for ordensforstyrrelse, melder politiet klokken 03.53. Sak opprettes.

Mo i Rana: En person anmeldt av politiet for kjøring av pirattaxi, melder politiet klokken 03.40.

Sandnessjøen: Mann pågrepet for kroppsskade, melder politiet klokken 02.29. Fornærmede fraktet til legevakt. Politiet oppretter sak.

Skjervøy: En person siktet for promillekjøring etter å ha blitt stanset kjørende på moped, melder politiet klokken 00.37. – Vi har sikret de nødvendige prøver. Sak opprettes.