64-åring tiltalt for menneskehandel: Slik forklarer mennene som hadde sex med kvinnen seg

En av mennene kvinnen skal ha blitt presset til å ha sex med, trakk seg unna da det ble spurt om penger. – Det virket ikke gøy lenger, sa han onsdag i retten.

UTSPØRRING: Onsdag vitnet to av mennene som den fornærmede kvinnen skal ha blitt presset til å ha sex med i rettssaken mot den menneskehandel-tiltalte 64-åringen fra Tromsø. Aktor Gøril Lund spurte ut vitnene.   Foto: Håkon Steinmo

nyheter>>

Denne uka går rettssaken mot den 64 år gamle mannen fra Tromsø som i Nord-Troms tingrett står tiltalt for menneskehandel, trusler og oppbevaring av overgrepsmateriale. Han skal fra 2013 til høsten 2015 ha presset samboeren sin, en utenlandsk kvinne, til å selge sex og ligge med andre menn.

64-åringen skal ha utgitt seg for å være kvinnen på nett for å finne menn til henne.