Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter>>

Bodø: Beruset mann bortvist fra sentrum grunnet aggressiv oppførsel ovenfor ansatte på utested, melder politiet klokken 19.10.

Skullebru: Mann anmeldes av politiet for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort, melder politiet klokken 19.10.

Harstad: Torsdag kveld høres sirener i og utenfor Harstad sentrum. Operasjonsleder i Troms politidistrikt opplyser at det er øvelsekjøring.

Breivikeidet: UP har avholdt trafikkontroll med fokus på hastighet, melder politiet klokken 18.46. Det resulterte i 21 forenklede forelegg.

Takelvdalen: UP har avholdt trafikkontroll i 80 sone med fokus på hastighet, melder politiet klokken 15.26. Det resulterte i elleve forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 96 kilometer i timen.

Sortland: Patrulje har gjennomført trafikkontroll, melder politiet klokken 15.16. Fire forenklede forelegg utskrevet på grunn av bruk av mobil under kjøring.

Drevja: Politiet har gjennomført laserkontroll i Nordland torsdag. Seks sjåfører har fått forenklet forelegg. En fikk beslaglagt førerkortet da det ble kjørt i 124 km/t i 80-sonen, sier politiet rundt klokken 1330.

Bodø: I Bodø sentrum er bil er stanset i forbindelse med kjøring i ruspåvirket tilstand. Sak opprettes, sier politiet klokken 1230.

Sørreisa: Nødetatene rykket ut til trafikkulykke. En bil har kjørt av veien, sier politiet klokken 1410. Noe senere blir det klart at fører var alene i bilen som kjørte av veien. - Vedkommende undersøkes av ambulansepersonell. Ingen alvorlig personskade, sier politiet klokken 1430. Fv.86 vil være stengt i en periode framover.

Korgen: Politiet har gjennomført promillekontroll. Ingen reaksjoner, sier politiet klokken 1215.

Harstad: Politiet har ahatt trafikkontroll på Larsneset torsdag morgen. - En bilfører ble ilagt gebyr for å kjøre med piggdekk, sier politiet klokken 1040.

Nordreisa: Nødetatene rykket torsdag morgen ut til melding om brann i et lagerbygg i Reisadalen. Meldingen kom klokken 10. 40 minutter senere ble det klart at brannen var slukket: - Bygget er å anse som nedbrent. Ingen skal ha vært i bygget da brannen startet. Politiet vil etterforske forholdet

Aunfjellet: Geologer skal undersøke veien over Aunfjellet der det gikk ras onsdag kveld. Stor steinblokker deiset ned i veien. Les mer her

Harstad: Politiet har vært på en privatadresse på Seljestad, meldes det klokken 04.26. Det etter gjentatte klager fra nabolaget på grunn av høy musikk og støy. Festgeneralen ble pålagt å senke lydnivået og ta hensyn til naboene, melder Troms politidistrikt.

Nordland: Stille og rolig natt i distriktet, melder politiet i Nordland klokken 07.25.

Tromsø: Kl. 0115 meldte UP at de har beslaglagt førerkortet til en mann i 20 årene på Kvaløyslett etter at han ble målt til i overkant av 80 km/t i skiltet 50 sone, meldes det klokken 02.35. Mannen mistenkes også for å være ruspåvirket og fremstilles på legevakta for blodprøve. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: Kl. 2255 onsdag kveld meldte UP at de stanset en bil i Straumbukta og anmelder en gutt i slutten av tenårene for kjøring av bil uten å inneha gyldig førerkort for dette. Sak opprettes.

Drevja: Up har avholdt fartskontroll i 80 sone på Fv 78, meldes det klokken 01.25. Tre bilførere bøtelagt. Høyeste hastighet 112 km/t, melder politiet i Nordland.

Grane: I svingene før selve Granr på E6, fra sør, ligger ett tre over veien og sperrer begge felt, meldes det klokken 01.24. VTS er varslet som vil varske entrepenør, for å fjerne dette. Vær ops dersom du kjører i området, melder Nordland politidistrikt.