Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter>>

Mosjøen: UP har gjennomført kontroll i 80 sone på E6 ved Eiterstraumen, melder politiet klokken 17.27. Syv førere gitt forenklet forelegg for hastighetsoverskridelser. Høyeste hastighet var 113 kilometer i timen.

Oksfjord: Melding om brann i bil ved Oksfjordvannet, melder politiet klokken 16.37. Alle fire som var i bilen har kommet seg ut. Nødetater er på tur til stedet.

Tromsø: En bilist er ilagt gebyr på 1.000 kroner for bruk av vinterdekk, melder politiet klokken 16.33.

Bodø: UP har avholdt fartskontroll i 30 sone Junkerveien, melder politiet klokken 15.37. Elleve førere fikk reaksjon. Høyeste hastighet målt til 51 kilometer i timen.

Harstad: Ekstremt glatt i solsteiken. Harstad Brann og Redning sendte ut OBS-varsel like før klokken 15 onsdag. Det har  vært oljelekkasje fra et tyngre kjøretøy på strekningen krysset mot Stangnes Syd og ned til Stangnesbasen. Dette har ført til at  det  er ekstremt glatt på veistrekningen. – Vi ber spesielt MC- og mopedførere om å  utvise stor forsiktighet, skriver Harstad Brann og Redning på sin Facebook-side. Det  jobbes med å få opp oljen, meldes det onsdag ettermiddag.

Storslett: Melding om brann i en bygning på Storvik, meldes det klokken 13.45. Nødetatene på veg til stedet. Personene på stedet skal være evakuert. Oppdatering: Nødetatene ankommet stedet, meldes det klokken 13.55. To personer mulig røyk-og brannskadet. Tas hånd om av ambulansepersonell, melder Troms politidistrikt.

Rana:  Politiet gjennomfører øvelse i området rundt politistasjonen i Mo i Rana, meldes det ved 12.30-tiden onsdag. Det vil bli brukt kjøretøy med blått blinkende lys og øvingsvåpen, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: Politiet har avholdt trafikkontroll i Rødbergveien med fokus på kjøring på rødt lys og bruk av mobil, meldes det klokken 11.05. Det ble utstedt to forenklede forelegg for bruk av mobil, ingen reaksjoner på kjøring på rødt lys, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: Melding om en person som gikk rundt i sentrum utøvde skadeverk på biler, meldes det klokken 00.20 natt til onsdag. Politiet har kontroll på vedkommende, opplyser Troms politidistrikt.

Tromsø: Politiet har innbrakt en beruset mann i 60-årene fra et hotell i byen sent tirsdag kveld. Mannen har opptrådt ufint mot betjening, og nektet også å etterkomme politiets pålegg om å forlate stedet hvor han han var uønsket. Mannen anmeldes av patruljen.