Dette jobber politiet med onsdag:

nyheter>>

Kongsvik: UP har avholdt kontroll i 60-sone. 3 førerkortbeslag og 23 forenklede forelegg. Høyeste målte fart av 79 km/t, sier politiet onsdag kveld.

Kabelvåg: UP har gjennomført trafikkontroll ved Hopen. Resultat: Fem forenklede forelegg grunnet fart. Høyeste hastighet 111 km/t i 80-sonen. Ett førerkortbeslag etter ble gjort etter mistanke om kjøring i ruset tilstand. Vedkommende er tatt til lege for bevissikring, sier politiet klokken 2045.

Lyngvær: UP har gjennomført laserkontroll på Lyngvær. Resultat: 7 forenklede forelegg, høyeste hastighet 76 km/t i 60 sonen, sier politiet rundt klokken 16.

Valnesfjord: UP har gjennomført laserkontroll i Valnesfjord. Resultat: 11 stk. forenklede forelegg. 10 stk. grunnet hastighet, høyeste måling 99 km/t i 80 sonen. 1 stk. grunnet bruk av mobiltelefon under kjøring, sier politiet klokken 15.

Sortland:  UP har avholdt kontroll opp mot bruk av mobiltelefon under kjøring Sortland sentrum, meldes det klokken 14.01. To bilister ble ilagt forenklet forelegg på 1700,- kroner samt to prikker på førerkortet for forholdet, mleder Nordland politidistrikt.

Balsfjord: En bilfører fikk sitt førerkort beslaglagt etter å ha blitt målt til 117 km/t i 80-sonen på E6 ved Strupen, melder politiet i Troms ved 13.55-tiden onsdag.

Salten: UP har gjennomført laserkontroll i 60 sonen Fv17 Saltstraumen, møedes det klokken 13.34. Resulterte i 10 forenklede forelegg for hastighet. Høyeste var 78 km/t.

Sørdalen:  UP har gjennomført laserkontroll E10 Sørdalen , meldes det klokken 12.24 onsdag.  Fem forenklede forelegg for fart, høyeste hastighet var 97 km/t i 80 sonen, melder Nordland politidistrikt.

auske: Finneid. Trafikkulykke, singelullykke med MC, meldes det klokken 11.20. Nødetater på vei til stedet.  Oppdatering: Nødetater på stedet. Fører og passasjer behandles av Helse. Veien er sperret i forbindelse med ulykken, meldes det klokken 12.00.

Sortland: Politiet har gjennomført atferdskontroll i Skolegata, meldes det klokken 11.18 onsdag, Resulterte i to forenklede forelegg for bruk av mobiltelefon.

Rana: Melding om trafikkulykke med materielle skader ved Mo-senteret, meldes det klokken 10.24.  Nødetatene på vei til stedet. Nødetatene på plass. Ingen personskade. De involverte blir sjekket av ambulanse. Trafikkdirigering på stedet til bilberger kommer, opplyser politiet i Nordland. Det er ryddet på stedet og fri flyt i trafikken. Oppdatering: Patruljen oppretter sak på forholdet, meldes det klokken 11.25.

Bodø: UP har gjennomført fartskontroll på RV80 Hunstad, meldes det klokken 10.23. Resulterte i 12 forenklede forelegg, høyeste fart var 98 km/t i 70 sonen.

Gratangen: Melding om brann i nedlagt butikklokale. Det er fire leiligheter i bygget ved midnatt til onsdag, melder Nordland politidistrikt. Brannvesenet og ambulansen er kommet til stedet. Personene som var i bygget er kommet seg ut. Brannen er slukket. Ukjent brannårsak. Brannen har startet på ett soverom, meldes det klokken 00.32 natt til onsdag.

Tromsø: UP har gjennomført trafikkontroll med fokus på kjøring i ruspåvirket tilstand samt bruk av bilbelte, meldes det ved midnatt. Kontrollene ble gjennomført på Stakkevollvegen samt ved Jekta. 224 bilførere ble kontrollert. Det ble kun utferdiget 1 gebyr for manglende bruk av bilbelte, opplyser Troms politidistrikt.

Skjeland: UP har gjennomført fartskontroll med laser i 50-sone på FV53, meldes det ved midnatt. Det ble utferdiget 13 forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 67 km/t, melder politiet i Troms.