Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter>>

Harstad: Klokken 2050 rykker brannvesenet ut til Bysenteret. - Det dreier seg om enda en automatisk brannalarm, sier 112-sentralen. Alarmen har gått i Bysenteret denne gangen. Det har vært i alle fall fire brannutrykninger i Harstad denne dagen, så langt.

Mo i Rana: Gutt født i 2009 fant noe som lignet en pistol utenfor en barnehage tirsdag. - Han gjorde alt rett - lot våpenet ligge og varslet politiet. Politiet har vært på stedet og beslaglagt en softgun, lyder politiets melding klokken 1945.

Sortland: Laserkontroll i 30-sonen resulterte i fem forenklede forelegg tirsdag. Høyeste hastighet ble målt til 43 km/t, sier politiet klokken 1930.

Øse: Politiet har fått melding om funn av død person utenfor Bjerkvik. Les mer her

Lyngseidet: Melding om skred i området opp mot Rottenvikvannet. Stort skred. Sjekket ut ved hjelp av Helikopter. Ingen tegn på at noen er tatt. Aksjon er avsluttet, sier politiet rundt klokken 19.

Harstad: Rundt klokken 1730 er det igjen alarm på Kila skole. Brannvesenet rykker ut, selv om det mest sannsynlig igjen er falsk alarm.

Harstad: Harstad brann- og redning har rykket ut to ganger tirsdag ettermiddag. Første utrykning gikk til Kila skole litt etter klokken 15. Her var det feil på brannvarslingsanlegget. Den andre alarmen, litt etter klokken 16, gjaldt også en unødig alarm. Her rykket brannvesenet ut mot Bergseng.

Sortland: Melding om at ei gravemaskinskuff ligger i vegbanen mellom Ånstad og skitrekket på FV951, meldes det klokken 14.22 tirsdag. Patrulje på veg til stedet. Til obs.

Rana: Trafikkulykke i sentrum i Mo i Rana, meldes det klokken 13.06. To kjøretøy involvert. Nødetatene på veg til stedet. Nødetatene fremme på stedet. En bil har kjørt inn i ett parkert kjøretøy. Bilfører sier seg uskadd, melder politiet i Nordland.

Meløy: Promillekontroll gjennomført på FV 17 ved Eidbukt, meldes det klokken 11.30 tirsdag. 21 kontrollerte førere, ingen reaksjoner, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: Vi har avholdt kontroller i nærheten av flere skoler på morrakvisten, meldes det klokken 09.55. En bilfører er bøtelagt for bruk av mobiltelefon under kjøring, melder Troms politidistrikt.

Herøy: Trafikkontroll avsluttet på Herøy, meldes det klokken 09.53. 18 kontrollerte førere, ett forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring, melder politiet i Nordland.

Andøy: Melding om jordras nord for Nøss mot Andenes over fv974, meldes det klokken 06.54. Ikke meldt om personskader. Veien er helt stengt som følge av raset. Politiet på vei, melder Nordland politidistrikt. Mesta på vei for å rydde veien. Omkjøring mulig via fv976.