Eirin (26) ble født i guttekropp i Thailand. Nå er hun semifinalist i Miss Norway

– Jeg tenker ikke på hvor tynn jeg er, hvor pen jeg er, men hvilket tankesett jeg har, og hvordan jeg kan løse problemer. Jeg har ikke millioner av penger, men jeg har en hjerne, en munn og to hender som jeg kan bruke til å få folk til å bry seg litt mer, sier Tromsø-student og Mensa-medlem Eirin Grinde Tunheim.

MISSEDELTAKER: Eirin Grinde Tunheim er semifinalist i Miss Norway, Mensa-medlem, Tromsø-student – og født i guttekropp. 

nyheter>>

Miss Norway-deltakeren, som studerer i Tromsø, har en litt annen bakgrunn enn de fleste missekandidater. Hun er semifinalist i årets Miss Norway, og har ambisjonen klar: Hun skal i første omgang vinne Miss Norway – og så Miss Universe.

– Jeg har alltid vært vant til å jobbe hardt, sier hun.