Veronica Maggio kommer til Bakgården

Veronica Maggio er kjent for sin intelligente, fengende og rocka popmusikk, og ikke minst for sine fantastiske konserter.

  Foto: Nora Otterhäll

nyheter>>

– Veronica Maggio skrev svensk pophistorie da hun som første kvinnelige artist solgte ut Stockholm Stadion. Siden gjennombruddet i 2008, med albumet Och vinnaren är, har hun skrevet hitlåter på løpende bånd: Jag kommer, Måndagsbarn, Snälla bli min, Satan i gatan, Välkommen in og Hela huset er bare noen av sangene som hun har toppet hitlistene med. 22. mars slipper hun singelen Kurt Cobain, som er den første smakebit fra artistens sjette album, sier produsent Børge Hoseth i Bakgården.

I 2016 utropte Spotify Veronica Maggio til den største kvinnelige artisten i Norden. Hun er en av Sveriges mest prisbelønte artister noensinne, med hele fem Grammis, to P3 Guld, tre Rockbjörnen og tre Gaffa-priser.