Dette jobbet politiet med søndag

nyheter>>

Kåfjord: Patrulje har gjennomført fartskontroll på E6 i Olderdalen. To forenklede forelegg er utferdighet på grunn av fartsovertredelse, melder politiet klokken 20.07.

Harstad: Harstad brann og redning rykket i sjutiden ut til Sparebank 68 grader nord (tidligere Harstad Sparebank). Vaktleder ved 110-sentralen i Troms sier at det dreier seg om en automatisk brannalarm, og det er ingen dramatikk.

Troms fylke: – Det er mye elg langs veiene nå, så vær oppmerksom på dette, melder politiet klokken 18.45.

Tjeldsund: På E10 på Gullberget står en trailer fast, og trafikken tetter seg som følge av dette. Bilberger er på vei til stedet, melder politiet klokken 17.34.

Indre Salten: Politiet og Fjelltjenesten har gjennomført scooteroppsyn i Fridalen, Røsvik og Færøyvalen. Ingen spor av ulovlig scooterkjøring i dag, melder politiet klokken 16.06.

Sandnessjøen: Politiet har gjennomført trafikkontroll ved Toventunnelen. En fører fikk gebyr for ikke å ha medbrakt førerkort, melder politiet klokken 11.27.

Sortland: Gått et takras på begge sider av Blåbyhallen. Huseier setter opp sperringer rundt hallen, melder politiet klokken 10.05.

Finnsnes: Rundt klokken 06.30 ble en ung mann er pågrepet for å ha overfalt en taxisjåfør samt kjøring i ruspåvirket tilstand. Ferden endte i grøfta etter litt over 1 kilometer. Saken etterforskes som ran, melder politiet klokken 09.30.

Harstad: En bilfører er siktet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Beslag av førerkort og anmeldelse, melder politiet klokken 06.28.

Rana: Politiet stanset en bil klokken 03.21 etter mistanke om beruset fører. Etterforsking iverksatt og førerkort beslaglagt, melder politiet klokken 06.16.

Leknes: Ordensforstyrrelser på et spisested klokken 02.53. En person innbragt og satt i arrest. Anmeldes for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann, melder politiet klokken 06.14.

Andenes: En person tatt med mindre mengde narkotika. Forholdet anmeldt, melder politiet klokken 06.09.

Tromsø: En bilfører er siktet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand på Kvaløysletta, etter at han kjørte bilen sin i grøfta. Beslag av førerkort og anmeldelse, melder politiet klokken 05.33.

Harstad: En person er fraktet til legevakten etter å ha fått et glass i ansiktet inne på et utested. Vedkommende ble påført kutt i øre- hals-regionen. Uklart hendelsesforløp per nå. Sak vil bli opprettet og etterforsket, melder politiet klokken 03.57.

Tromsø: To personer er bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i en ordensforstyrrelse inne på et gatekjøkken i sentrum, melder politiet klokken 03.38.

Tromsø: Patrulje har rykket ut til Kroken etter melding om at det brant i ett eller annet. Det viste seg at en høyttaler som hang på veggen ved bensinpumpene på Cirkel K har blitt påtent. Vitner har observert 3 ungdommer som løp fra stedet. Branntilløpet ble slukket av forbipasserende, melder politiet 03.24.

Harstad: Sort og hvit hund funnet i sentrum. Var iført refleksvest. Eier bes ta kontakt med politiet på tlf 02800 for gjenforening, melder politiet klokken 03.14.

Finnsnes: To personer bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i en ordensforstyrrelse, melder politiet klokken 02.40.

Narvik: Slagsmål mellom to personer. En person er pågrepet. Person nummer to er sendt med abulanse for behandling og undersøkelse, melder politiet klokken 02.36.

Narvik: Utrykningspolitiet har stanset en bil der de mistenker fører å være ruspåvirket. Etterforskning startet, melder politiet klokken 00.37.