Dette jobbet politiet med lørdag

nyheter>>

Sørfold: En bil har kjørt av veien og gått rundt. To personer var involvert i hendelsen, og begge er ute av bilen. Nødetater på vei til stedet, melder politiet klokken 18.28.

Klokken 18.49 melder politiet at nødetatene er på stedet. Manuell dirigering forbi stedet. Trolig ikke personskade. De involverte personene sjekkes av ambulanse på stedet. Bilberger er også på stedet. 19.04: Involverte passasjerer kjøres til legevakt for nærmere sjekk. Veien er ryddet og åpnet for normal trafikk.

Vefsn: Melding om trafikkulykke ved Trofors, retning mot Hattfjeldal. – To biler har kollidert. Én person klager over smerter i nakke. Politi og ambulanse er på vei til stedet, melder politiet klokken 17.13. 17.33: Ambulanse og brannvesen er på stedet. Veien er stengt inntil videre. Ambulanse sjekker involverte personer. 18.11: En person undersøkes nærmere av lege på grunn av nakkesmerter. Kan virke som bil har kommet over i motgående kjørefelt og kollidert med møtende bil. Politiet foretar åstedsundersøkelse, vitneavhør og oppretter sak på forholdet. 18.40: Fører av den ene involverte bilen er fratatt førerkortet etter trafikkulykken. Saken etterforskes videre av Mosjøen politistasjon.

Rana: Melding om trafikkuhell ved Skonseng. To biler har kollidert. Trolig ikke personskade. Involverte sjekkes av ambulanse på stedet. Politi er på vei, melder politiet klokken 16.40.

Klokken 16.58 opplyser politiet at det ikke er personskade på noen av de involverte. Snakk om møteulykke, med en del materielle skader på kjøretøyene. Politiet gjør undersøkelser på stedet.

Vefsn: Melding om trafikkulykke på E6 ved Altsgård, sør for Mosjøen. En person har fått illebefinnende og kjørt ut av veien. Politi og ambulanse er på stedet. En del trafikale problemer forbi stedet, melder politiet klokken 16.19.

Tromsø: Melding om naskeri på en dagligvareforretning. Gjerningspersonen forlot, og skal ha slått i parkerte biler på utsiden. Vedkommende tok deretter en buss bra stedet. – Bussen er nå stanset, og patruljen har kontroll på gjerningspersonen. Vi har ikke sjekket bilene enda, melder politiet klokken 16.06.

Rana: Melding om brannutvikling ved Østbø avfallmottak. Nødetater på vei til stedet, melder politiet klokken 15.24.

Klokken 15.39 bekrefter politiet brann på stedet. Politiet oppfordrer alle beboere i området om å lukke vinduer. 16.10: Brannvesenet skal ha fått slukket brannen, men det ulmer fortsatt. Brannvesenet går inn med maskiner og mannskaper for å løfte og spyle mellom lag av avfall. 16:39: Brannvesenet har kontroll på brannen, men kommer til å drive etterslukking en god stund framover. Røyken har avtatt, og det er ikke lengre behov for å holde vinduer lukket.

Gladstad: Patrulje har avholdt trafikkontroll. 87 kontrollerte, kun én reaksjon for kjøring uten bilbelte.

Evenskjer: Politiet rykker ut til legevakta på Evenskjer på grunn av en person som nekter å forlate lokalet. Meldingen kom inn til politiet klokken 13.58.

– Vedkommende er ikke voldelig, men er truende overfor personalet, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Karl-Erik Thomassen.

Harstad: Politiet anmelder mannlig fører i 40-årene for kjøring uten gyldig førerkort. Han ble stanset i kontroll, melder politiet klokken 13.55.

Tromsø: Melding om brann i hytte i Sandneshamn. Hytteeier informart. Det skal ikke være folk i hytta. Det skal heller ikke være spredningsfare. Nødetater på vei til stedet, melder politiet klokken 13.04.

Rana: Singelulykke på E12 i Utsikten. Bil med tre personer av veien. Ikke meldt om personskade. Nødetater på tur til stedet, melder politiet klokken 12.59.

Klokken 13.43 opplyser politiet at nødetatene er ferdig på stedet. Tre personer fraktet til legevakt. Veien er åpen for normal ferdsel.

Lødingen: Politiet har gjennomført promillekontroll på stedet. Ingen reaksjoner, melder politiet klokken 11.14.

Sandnessjøen: Politiet har gjennomført trafikkontroll på riksvei 17, med fokus på promille og medbrakt dokument. Ingen reaksjoner, melder politiet klokken 10.18.

Tromsø: Politiet har gjennomført promillekontroll på Tromsøya. 38 kontrollerte bilførere, alle edru, melder politiet klokken 09.00.

Tromsø: Mann i 20-årene ble pågrepet på fersk gjerning idet han knuste flere vinduer på Tromsø politistasjon. – Den pågrepne har også ødelagt flere kortlesere og diverse tekniske installasjonerutvendig på politihuset. Vedkommende anmeldes for grovt skadeverk, melder politiet klokken 06.36.

Tromsø: En person innbragt og innsatt i drukkenskapsarrest etter å ha vært involvert i et slagsmål i Storgata. Vedkommende blir anmeldt for ordensforstyrrelse, melder politiet klokken 02.57.

Harstad: Beruset mann innbragt og innsatt i drukkenskapsarrest. Var ikke i stand til å ta vare på seg selv, melder politiet klokken 02.18.

Tromsø: Beruset og aggressiv gjest var truende og dyttet til en dørvakt på et utested. Innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Dørvaktene vil inngi anmeldelse i ettertid, melder politiet klokken 02.12.

Andselv: To personer bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i en ordensforstyrrelse på et utested, melder politiet klokken 01.28.

Sortland: To berusede gjester i klammeri med dørvakter på et utested. Politiet kom til stedet og bortviste de to gjestne. De to valgte imidlertid å se bort fra pålegget. Begge blir anmeldt for brudd på pålegg. Begge kjørt hjem, melder politiet klokken 00.50.