Svenn og Vivi kom seg ikke hjem fra sydenferie - måtte overnatte i Stjørdal

Svenn Georgsen og kona Vivi Susann Figenschou Georgsen skulle hjem til Harstad torsdag etter en uke i Gran Canaria, men måtte vente til fredag med hjemturen.

Vivi Susann Figenschou Georgsen og Svenn Georgsen må overnatte i Stjørdal på grunn av at flyet ikke kunde lande på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes.  Foto: Privat

nyheter>>

Paret fra Harstad har vært på Gran Canaria den siste uken. De var på tur hjem fra ferie torsdag ettermiddag. Da skulle flyet til å lande på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes kom plutselig kontrabeskjeden over høyttaleranlegget. Flyet kunne ikke kunne lande. Til det var vinden for sterk.

– Kapteinen sa vi i stedet måtte lande på Trondheim lufthavn, Værnes. Vivi og jeg var for så vidt forberedte på at flyet ikke kunne lande på Evenes da vi så hvordan været har utviklet seg i de siste timene, sier Georgsen og opplyser videre: