Dette jobbet politiet med søndag ettermiddag og kveld:

Råkjørte i 60 sone

nyheter>>

Sortland: UP har gjennomført fartskontroll på Folkvang på riksvei 82 i 60 sone. – To førerkortbeslag på grunn av hastighet på 116 og 99 km/t, melder politiet i Nordland klokken 21.31.

Bodø: På riksvei 80 på Hunstad i 60 sone har politipatrulje og UP avholdt fartskontroll. – Ni førere bøtelagt. Høyeste hastighet målt til 78 km/t, melder politiet i Nordland klokken 20.53.

Brønnøysund: Politiet har fått tips om at det kan være gjort skadeverk på biler og eventuelt andre ting i Sømnaveien. – Eventuelle skader kan meldes inn til politiet på 02800 eller ta kontakt med lensmannskontoret på dagtid, melder politiet i Nordland klokken 20.49.

Bodø: Melding om brann i en tønne og gresset rundt i Pelle Molins plass. – Brann og politi på vei til stedet, melder politiet i Nordland klokken 19.08.

Klokken 19.20 opplyser politiet at det er et lite bål som brenner helt nede i havkanten. Udramatisk, melder etaten.

Fauske: Patrulje har etter tips stanset bilfører med kraftig overlast på bilen. Bilen veide over 7,1 tonn, men var kun godkjent for 3,5 tonn. – Sak opprettet og førerkortet til vedkommende er beslaglagt, opplyser politiet i Nordland klokken 16.16.

Rognan: Mulig innbrudd i bygg på Rognan. – Politiet er på vei til stedet, melder politiet i Nordland klokken 15.43.

Klokken 16.15 melder politiet at det er ingenting som tyder på innbrudd.

Andenes: Melding om røykutvikling ved Hotell Marena i Andenes. – Nødetater på tur, melder politiet i Nordland klokken 14.30.

I ei oppdatert melding klokken 14.38 står det at det viser seg å være damp fra varmtvannsbereder.