Her er HILs motstandere i 2019

Norges Fotballforbund har satt opp lagene som skal spille i Norsk Tipping Ligaen avdeling 6.

SERIESTART: Målvakt Sulejman Sulejmanovic er stolt over å spille for HIL, og setter stor pris på vennskapet i gruppa. Her er laget som spilte første seriekamp: Bak fra venstre: Predrag Milakovic, Kåre Harald Arntsen, Thomas Knoph Isaksen, Henrik Fjellstad, Sulejman Sulejmanovic og Gabriel Andersen. Foran fra venstre: David Johansen, Sander Finjord Ringberg, Samuli Laitila, Magnus Kjelseth og Viktor Framvik.  Foto: Privat

nyheter>>

HarstadHålogaland
MelboHålogaland
Leknes FKHålogaland
FløyaTroms
FinnsnesTroms
SkjervøyTroms
Tromsø 2Troms
JunkerenNordland
Bodø/Glimt 2Nordland
GjelleråsenAkershus
Lillestrøm 2Akershus
SkjettenAkershus
Ull/Kisa 2Akershus
Hønefoss BKBuskerud