Dette jobbet politiet med i Troms og Nordland i helga:

Trailer kjørte av veien ved Hundbergan

nyheter>>

UP har gjennomført laserkontroll langs E6 i Håkvik i Narvik, meldes det klokken 21.13 Mann i 40 årene fratatt fk for kjøring i 99km/t i 60 sonen, opplyser Nordland politidistrikt.

UP har hatt fartskontroll langs E6 på Storforshei i Mo i Rana, meldes det klokken 21.15. Mann i tenårene fratatt fk etter kjøring i 122km/t i 80 sone, melder Nordland politidistrikt.

Savnet hest.  Rødbrun hest med sort mane og hale savnet fra området Bjørkebakken i Brøstadbotm, meldes det klokken 19.25 i kveld. Sist observert for 4 timer siden. Ved observasjon, ring oss på 02800, melder Troms politidistrikt.

Savnet hund. Svart og brun Gordon Setter savnet fra området Dalsletta i Harstad, meldes det ved 18.00-tiden søndag kveld.  Blått halsbånd. Ved observasjon ring oss på 02800, melder Troms politidistrikt. Hunden er nå kommet til rette, meldes klokken 19.32.

Alle nødetatene rykker ut etter melding om at trailer har kjørt ut ved Hundbergan i Tromsø, ligger på siden, meldes det ved 18.30-tiden søndagm. Sjåføren har kommet seg ut, framstår ikke som fysisk skadd ifølge melder, melder Troms politidistrikt.

Trafikkulykke i  Nord-Troms. Bil har gått ut av veien 5-6 km sør for Burfjord, 1 person i bilen, er bevisst og er tatt hånd om av helse. Svært glatt på stedet, vi er på tur til stedet, melder Troms poltidistrikt ved 18.00-tiden søndag ettermiddag.

UP har hatt promillekontrollpå E12 ved Raudvatnet i Mo i Rana, melder politiet. 53 kontrollerte, ingen utslag, melder Nordland politidistrikt.

Kvinne i slutten av 30 årene tatt for kjøring i beruset tilstand i Mo i Rana, melder politiet klokken 17.00 Framstilt for lege for bevissikring. Sak opprettes, opplyser Nordland politidistrikt.

Patruljen har stanset en mann midt i 20 årene på Leknes for mistanke for kjøring i ruset tilstand samt uten førerkort, meldes politiet ved 15.30-tiden søndag. Mannen har erkjent kjøringen og er fremstilt for legevakt for bevissikring. Sak opprettes, melder Nordland politidistrikt.

Melding om trafikkulykke ved fv. 82 Kleiva på Sortland klokken 11.55. En bil har kjørt ut av veien. Uklart om det er personskade. Nødetatene er på vei. Nødetatene er på stedet, fire personer i en bil som har kjørt ut. Sjekkes av ambulanse. Det er svært glatt på stedet, VTS er varslet om dette, melde poltiet klokken 12.05. Ingen personer er skadet på stedet. Veien er stengt ifm berging av bilen, meldes det klokken 12.34 av Nordland politidistrikt.Veien er åpnet igjen for normal ferdsel. Veibanen er også strødd og saltet, meldes det klokken 12.55.

Ambulansehelikopteret har hentet ned to personer fra Store blåmann på kvaløya etter at en har ramlet og fått brudd i armen, meldes det ved 11.40-tiden søndag Det er svært glatt i fjellet, melder Troms politidistrikt.

Bil har kjørt utfor veien ved Kleiva grunnet glatt og sleipt føre, meldes det klokken 10.18.  Ingen personskade. Politiet er på stedet for å dirigere trafikken, melder Nordland politidistrikt. Bilberging er på vei til stedet, politiet forlater.

Melding om røykutvikling fra bygg ved Mo Industripark ved 10.20 tuden søndag. Nødetater på vei.  Brannvesenet har kontroll på brannen, det har ikke vært brann i område med farlig gods, meldes det klokken 11.20. Tre personer ble evakuert fra aktuelle bygg, melder Nordland politidistrikt. Nødetatene forlater stedet, det har ikke vært brann men røykutvikling. Ukjent årsak, mulig elektrisk.

To 15 åringer som forsøkte å komme seg inn på et utested kjøres hjem i Harstad til sine foresatte, meldes det klokken 03.00. Begge hadde drukket alkohol, melder Troms politidistrikt.

Angrep politibil: En mann gikk til angrep på en politibil med stein i Bodø like før klokken 02.00, natt til Søndag. Forholdet er anmeldt, men motivet er ukjent.

Evenes: Alle nødetater har rykket ut til en brann i en enebolig på Tårstad. Det skal ikke ha vært folk i huset.

Ransforsøk mot en kiosk i sentrum i Narvik. Ingen personskader, meldes det klokken 16.05 lørdag. Gjerningsmannen er pågrepet. Etterforsking startet, melder Nordland politidistrikt.

I området ved Oscarsborg i Narvik er det flere biler som har fått bytte/frastjålet http://reg.nr  på bilene sine, meldes det klokken 55.55 lørdag. De som har hatt bilene sine parkert i området i natt bør sjekke om alt er ok, melder Nordland politidistrikt.

Førerkortbeslag: En mann i 30-årene ble like før midnatt til søndag tatt i fartskontroll. Mannen ble målt 76 km/t i en 50-sone. Førerkortbeslaget ble gjort på Gisundbrua i Ibestad kommune.

Fyllekjøring: Politiet i Nordland har like etter midnatt til søndag stoppet en fører i Saltstraumen for alkoholpåvirket kjøring.

Melding om skadet person ved Glomtinden, melder poltiet ved 13.10 lørdag ettermiddag. Nødetater og redningsmannskaper er på stedet og jobber med lokalisering, opplyser Nordland politidistrikt.

Pasienten er hentet av luftambulansen, flys til Gravdal sykehus for videre behandling, meldes det ved 13.22-tiden. Redningsaksjonen er avsluttet. Overtatt helse, melder Nordland politidistrikt.

En person slått ned på et nachspiel i sentrum av Tromsø, meldte politiet lørdag morgen  Vedkommende som ble slått ned var bevisstløs. Kjørt til akuttmottaket med ambulanse. Uavklart skadeomfang. Vi har kontroll på gjerningsmannen. Sak vil bli opprettet.

Vedkommende som var bevisstløs er nå våken og klar, melder politiet ved 12.30 tiden lørdag. Saken etterforskes videre, melder Tromas politidistrikt.