Dette jobbet politiet i Troms og Nordland med fredag

nyheter>>

Eldre mann forsøkt ranet. Politiet i Nordland melder at en mannsperson ble pågrepet fredag etter ransforsøk av en eldre mann i Sandnessjøen torsdag kveld. Gjerningspersonen har erkjent forholdet i avhør. Politiet anser saken som oppklart.

Det gikk fort med bilisten som fredag kveld kjørte gjennom Sørdalstunnelen på E10 i Vesterålen. UP målte vedkommende til 107 km/t i 80-sonen. Det var den som kjørte fortest gjennom kontrollen. UP utstedte 13 forenklede forelegg.

To biler kolliderte front mot front ved Buktamoen i Målselv fredag ettermiddag. Tre personer var involvert, alle fratet til Andslimoen helsesenter for oppfølging. En bil fikk motorstans og bilen bak stanser for å bistå. En bil som skal kjøre forbi disse to og kolliderer med en møtende bil, skriver politiet om hendelsen. Bilberging holder på å jobbe på stedet. E6 er klokken 16.20 åpnet i ett felt.

Trafikkulykke Mørsvikbotn på E6 i Sørfold. Kollisjon mellom to personbiler, melder poltiet rett før klokken 14.00 fredag.  Tre personer involvert, har kommet seg ut av bilene, skadeomfang ukjent. Nødetatene på veg til stedet. Vegen er ikke sperret på skadestedet, melder Nordland politidistrikt. Politiet på stedet 14.11, meldes det fra poltiet.

Politiet har gjennomført laserkontroll langs FV82 på Melbu, meldes det klokken 14.09 fredag. 2 FF høyeste fart 92 km/t i 80 sonen, opplyser Nordland politidistrikt.

UP har gjennomført promille og adferdskontroll ved City Nord i Bodø, meldes det i 11.00-tiden fredag. 35 kontrollerte, en reaksjon på mobilbruk, melder Nordland politidistrikt.

To brune hunder funnet ved Jægervatnet i Lyngen, melder politiet klokken 11.40 fredag. Liten rase. En voksen og en valp. Finner tar vare på de inntil videre. Eier bes kontakte politiet på tlf 02800, melder Troms politidistrikt. 

Melding om branntilløp på Åsgård i Tromsø,. meldes det klokken 10.08 fredag. Nødetatene er på vei til stedet. Branntilløpet skal være slukket av ansatte, melder Troms politidistrikt.  Brannvesenet har kontroll på stedet. Sprinkleranlegget hadde slukket branntilløpet. Det har brent i en seng inne på et rom. Pasientene på avdelingen ble evakuert. Ingen personskade, melder politiet klokken 10.15.

Mann i 40-årene stanset av UP i sentrum av Bodø, meldees det klokken 09.46 fredag. Mistanke om promillekjøring. Fremstilles legevakt for bevissikring, melder Nordland politidistrikt. Bevissikring utført. Lavpromille. Siktede bøtelegges, ikke førerkortbeslag, melder politiet ved 10.40-tiden fredag.

Mann stanset av UP på Mo i Rana kommune, meldes det klokken 09.32 fredag. Vedkommende siktet for promillekjøring. Bevissikring iverksatt, opplyser Nordland politidistrikt.

Trafikkontroll gjennomført i Sortland sentrum, meldes det klokken 08.46. 44 kontrollerte, en mangellapp på lys, melder Nordland politidistrikt.

UP har gjennomført promillekontroll ved Bjerka i Nordland, meldes det ved klokken 08.40. 16 kontrollerte, ett utslag på lavpromille. Utåndingsprøve gjennomført, under minsteverdi. Ingen anmeldelse, opplyser Nordland politidistrikt.

Mann i 50-årene i Mosjøen siktet for promillekjøring etter tips fra publikum, meldes det klokken 08.35. Fremstilles lege for bevissikring, melder Nordland politidistrikt.

Viltpåkjørsel ved Sætra i Hemnes ved 08.30-tiden fredag. Rådyr påkjørt, Ikke personskade. Viltnemda varslet, melder Nordland politidistrikt.