Han solgte for 25 millioner

Steinar Pedersen i Invest As har i dag solgt Rødskjærveien 1 og 4 til Harstad kommune.

Steinar Pedersen har solgt Rødskjær næringsområde.  Foto: Odd Leif Andreassen

nyheter>>

Eksakt kjøpesum er ikke kjent, men Harstad Tidende kjenner til at den skal nærme seg 25 millioner kroner. Eiendommene er til sammen på cirka 60 mål, og  har flere bygninger på noen tusen kvadratmeter. Resultatet er at Harstad Havn har fått eiendomsretten til veldig mye eiendom som grenser mot havet på Rødskjær.

Næringsområdet lå dødt i flere tiår. Først når Steinar Pedersen kjøpte området for noen år siden klarte han å skape stor aktivitet på dette næringsområdet. Resultatet er i dag at nesten all bygningsmasse er utleid og etter det Harstad Tidende kjenner til vil SP Maskin As fortsette sin virksomhet på Rødskjær, men nå som leietaker hos Harstad Havn.