Dette jobber politiet med lørdag:

To biler involvert i trafikkulykke

nyheter>>

Brønnøysund: Melding om trafikkulykke ved Skomo i Brønnøysund. – To biler involvert, ukjent antall personer. I alle fall en person er fastklemt. Ukjent skadeomfang. Nødetatene er på vei, politiet i Nordland klokken 15.52.

I ei oppdatert melding skriver politiet at den ene bilen ligger på taket og flere er fastklemte i denne. – Den andre bilen ligger på siden. To personer er tatt ut fra denne bilen. Skadeomfanget fortsatt ukjent. Helse jobber med involverte på stedet, melder politiet i Nordland klokken 16.05.

Sennesvik og Stamsund: 28 kontrollerte. – 1 kjøreforbud pga. mørk solfilm på sideruter foran som hindrer utsyn til fører. 1 gebyr for manglende førerkort. 6 tekniske mangler, melder Statens vegvesen klokken 15.41.

Svolvær fergekai: Fokus på lys setebelter og lastsikring. 324 kontrollerte kjøretøy. – 2 anmeldelser på grunn av kjøring uten førerrett og en pga. kjøring med henger uten lys i de hele tatt. Tre kjøreforbud pga. dårlig lastsikring og en pga. for tung henger, melder Statens vegvesen klokken 15.32.

Svolvær: Ni gebyr for manglende dokumenter, Ett beltegebyr og ett dekkgebyr for dekk uten mønster. En begjæring på grunn av manglende PKK. Flere mangler på lys og 5 mangellapper på grunn av sorte klistremerke på kjennemerke. – Den mørke tiden kommer igjen: Husk å sjekke lysene dine, melder Statens vegvesen klokken 15.30.

Skamdalen: Utekontroll på E6 i Skamdalen. Fokus på lette kjøretøy av dekk,lys og tilhengere. – Anmeldelse på fører av varebil med overlast. Mange hengere med svake bremser. En del kjører med dekk som er helt på minimum i forhold til krav på 1,6mm. – Anbefales ikke på våte høstveier. Noen mangler også ett hovedlys, melder Statens vegvesen klokken 13.37.

Ramberg:  Trafikkontroll på Ramberg og Napp. 22 kontrollerte kjøretøy. Ett gebyr for manglende dokumenter, to biler begjært avregistrert på grunn av tekniske mangler. Fem tekniske mangellapper, melder Statens vegvesen klokken 13.35.

Narvik: Kvinne tatt for kjøring uten gyldig førerkort etter tips fra publikum. – Sak opprettes, melder politiet i Nordland klokken 11.56.

Silsand: Promillekontroll på morgenen. 21 kontrollerte førere. – Ingen reaksjoner, melder Troms politidistrikt klokken 10.28.

Harstad:  En innringer har tatt vare på en beige liten hund. Hunden halter. Det står «Tvixi» på halsbåndet. – Ring politiet på 02800 for kontaktinformasjon, melder Troms politidistrikt på Twitter klokken 08.12.

Tromsø: Mann i 40-årene og kvinne i 30-årene innbrakt fra et av byens hoteller og satt i arrest etter melding om bråk fra rommet deres. – Begge to er mistenkt for bruk av narkotika. Det blir opprettet sak på forholdet, melder Troms politidistrikt klokken 06.20.

Mosjøen: En person kjørt i grøfta med bil. Personen var beruset. Tlkalte hjelp og en annen person i en annen bil kom til stedet for å bistå med å få opp bilen. Også denne føreren var beruset. – Politiet har hånd om begge. Etterforsking startet, melder politiet i Nordland klokken 15.29.

Bodø: Slagsmål på et utested på Mørkved. – Ingen av de involverte ønsket å anmelde, melder politiet i Nordland 01.33.

Tromsø: Beruset mann innbrakt fra sentrum. Ikke i stand til å ta vare på seg selv. – Innsatt i drukkenskapsarrest, melder Troms politidistrikt klokken 01.23.