Nytt parkeringshus i sentrum

250 parkeringsplasser blir etablert i Hvedingskvartalet

PARKERING Det nye parkeringshuset kommer i Hvedingkvartalet tidlig i 2020.  Foto: Illustrasjon - Stian Arntzen Eiendom

nyheter>>

Harstad kommune offentligjorde i dag hvem som vant anbudskonkurransen om nytt parkeringshus i sentrum. Selskapet "Hvedingkvartalet AS", som eies av Stian Arntzen, stakk av med seieren, og skal ifølge enhetsleder Svein Arne Johansen ved Drift og utbygging i Harstad kommune ha det nye parkeringshuset klart i løpet av tidlig 2020.

- Her vil det komme 250 parkeringsplasser. Cirka 50 av disse vil være reserverte plasser. Resten av plassene vil bli offentlige plasser, de fleste av disse som erstaning for overflateparkering i sentrum som ifølge sentrumsplanens intensjoner skal fjernes, sier Johansen.


Måtte kappe og flytte på Tjeldsundbrua

Betongen i Tjeldsundbrua har over tid vokst og skapt uheldige spenninger i konstruksjonen. Drastiske tiltak må til, og nå skal brua kappes og flyttes.Ny kommunepsykolog i Kvæfjord

Nytilsatt kommunepsykolog er Kristin Ragnarsdottir.