Dette jobbet politiet i Troms og Nordland politidistrikt med torsdag:

Bil har kjørt av veien

nyheter>>

Utforkjøring: På E10 ved Vatterfjorden i Svolvær har en bil kjørt av veien. En person var i bilen. – Vedkommende er ute av bilen, men har smerter i ryggen. Nødetater på vei, melder politiet i Nordland klokken 22.05.

Kontroll av lette kjøretøy: Statens vegvesen har avholdt kontroll av lette kjøretøy på E6/E10 på Stormyra nord for Narvik torsdag. – Kontrollsedler utsendt for lysmangler, ikke godkjente fjernlys, samt sidemontert lastestativ. Bruksforbud på grunn av manglende lys på tilhenger, overlast på varebil, samt manglende fartsskriver i varebil med tilhenger, melder vegvesenet klokken 16.31.

Laserkontroll: UP har avholdt laserkontroll i Mevika i Gildeskål. – Ni forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste hastighet var på 97 km/t i 80 sone, melder politiet i Nordland klokken 16.04.

Laserkontroll: UP har avholdt laserkontroll på Sandstrand på Sortland. Ni forenklede forelegg ble utskrevet. Et førerkort ble beslaglagt. Høyeste hastighet var 91 km/t i 60 sone, melder politiet i Nordland klokken klokken 15.56.

Trafikkulykke: To biler involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Baustein i Mosjøen. – Ukjent skadeomfang. Meldes om trafikale problemer. Nødetater på vei, melder politiet i Nordland klokken 15.45.

I ei oppdatert melding skriver politiet at det var påkjørsel bakfra. – En fører er kjørt til legevakta for sjekk. Bilberging er på stedet. Veien åpnes straks, lyder Twitter-meldinga som politiet skrev klokken 15.59.

Trafikkontroll: Politipatruljen har avholdt trafikkontroll ved Fossvoll (E6) i Nordreisa. 21 kontrollerte, ingen reaksjoner (kl 14.25), melder Troms politidistrik torsdag ettermiddag.

Bøtelagt for mobilbruk.  Sortland sentrum: Up gjennomført adferdskontroll/promille. Fire førere bøtelagt for mobilbruk, melder Nordland politidistrikt torsdag (kl.11.30) formiddag.

Hund funnet: Lensmannskontoret på Andenes har fått inn en hvit husky. Funnet i orionveien. Eier ber melde seg, melder politiet (13.30) torsdag ettermiddag.

Bil havnet på taket i Langvassdalen: Trafikkuhell, en bil av veien. Ligger på taket. Fører klager på smerter i rygg. Nødetater på vei til stedet, melder politiet i Nordland fredag morgen. Dette er på Rv 85. Fører blir tatt med av ambulanse for nærmere sjekk. Skal ikke være alvorlig skadet. Bilberging er på stedet. Kan bli litt kø mens berging pågår. Politiet forlater. Oppretter sak, melder poltiet ved 09.00-tiden torsdag morgen.

Røyutvikling i enebolig i Torsvikskogen på Ørnes: Melding om røykutvikling fra enebolig. Nødetater på vei til stedet (kl.09.44) torsdag, melder politiet.Ingen brann. Kan være røyk som har slått ned fra pipe. Vi avslutter, melder politiet ved 10.00-tiden torsdag.

Dokomenkontroll avholdet på fv855 i Finnfjordbotn: Politipatrulje har avholdt dokumentkontroll. 34 kontrollerte, ingen reaksjoner (kl.09.00), melder Troms politidistrikt.

Funnet skadet i  Rana sentrum. Funn av mann i 40 årene ved Amfi. Hentet av ambulasen. Mulig hodeskader som kan stamme fra snubling, men dette er ikke bekreftet, melder (kl 08.30) Nordland politidistrikt.