Dette jobber Troms og Nordland politidistrikt med søndag:

Fartskontroll på E10

nyheter>>

Fartskontroll ved Strand: UP har gjennomført fartskontroll på E 10 ved Strand i Lødingen. Resultat: 13 forenklede forelegg høyeste hastighet 76 km/t i 60 sonen.

Falt i vannet: Vatnvatn/Bodø: melding om at person har falt i vannet. Nødetatene på stedet En dame har blitt reddet opp av en båt som kom til. Blir sjekket av helse, melder Nordland politidistrikt litt over klokken 17.00 søndag ettermiddag.

Innbrudd: Tromsø/innbrudd i biler i løpet av helgen har det vært innbrudd i 2 biler på Fr.Nansens plass. Uklart på nåværende tidspunkt hva som er stjålet. Vi er på stedet og etterforsker. Har du tips, ring oss på 02800, melder Troms politidistrikt.

Tyveri: Brønnøysund/båtmotortyveri: politiet er interessert i observasjoner av en polskreg hvit varebil mulig Renault. Kjøretøyet skal ha noen rustflekker. Tyveriene skal ha skjedd natt til i dag, melder politiet ved 15.45 tiden søndag ettermiddag.

Kontroll: Mo, Umskardtunnelen: Patruljen har gjennomført en trafikkontroll på stedet. 9 forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 97 km/t i 80 sone, melder politiet i Nordland ved 14.40-tiden søndag.

Helgefred: Harstad/helligdagsfred. Vi har vært i Medkila etter klager på støy, person med gresstrimmer pålagt å avslutte dette, anmodet om å gjøre denne type arbeid på ukedag, melder Troms politidistrikt ved 13.30-tiden søndag.

Trafikkkontroll: Harstad/trafikkontroll St.Olavs Gate, 69 kontrollerte, 1 reaksjon feil på lys samt 1 lavpromille som gikk ned til 0, melder Troms politidistrikt ve d12-tiden søndag formiddag.

Funnet:   Harstad. En savnet hund Husky lignende hund, sort og brun ned sort halsbånd med refleks savnet fra Skrogveien i Medkila søndag morgen,  skal nå være kommet til rette melder politiet ved 12.40-tiden søndag formiddag.

Søker eier: Løs hund observert ved Saltdal Turistsenter. Hunden er ung, snill og veldig kontaktsøkende. Sort halsbånd med karabinkrok. Ring 02800 om du er eier eller har opplysninger om eier. Hunden er enda løs, melder Nordland politidistrikt rett før klokken 10.00 søndag morgen.