Person med øks: I Mo kom det rundt klokken 13 inn melding til politiet om observasjon av en person med øks og kniv i sentrum. Takket være en god observasjon fra vitnet kunne politiet gå til anholdelse av en person. Politiet foretar videre undersøkelser.

For fort: På E10 i Ingelsfjord har UP hatt fartskontroll i en 80-sone. 12 førere ble bøtelagt. Høyeste hastighet var 108 km/t.

Bøtelagt: Politiet har gjennomført en trafikkontroll i Stakkevollveien i Tromsø. Fire bilister ble bøtelagt for bruk av håndholdt mobiltelefon.

Trafikkulykke: Melding om trafikkulykke på Mo - bil mot syklist. Syklist er våken, har smerter i bryst. Nødetatene på vei. Dette melder politiet rundt klokken 0730 torsdag morgen.

Tente på gammel sofa: Politi og brann rykket ut til Breivika videregående skole rundt midnatt etter melding om brann. - Det ser ut til å være en gammel sofa som er påtent - lukter parafin. Ikke fare for spredning, slukket, sier politiet.

Laserkontroll: Klokken 01.35 avsluttet politiet laserkontroll på Gisundbrua i Finnsnes. - Ingen reaksjoner, sier politiet.

Mistenker promille: Etter tips om mulig promillekjøring har politiet framstilt en mann i 40-årene for bevissikring på legevakta i Mo. - Sak opprettes og etterforskning pågår, sier politiet i Nordland natt til torsdag.

Framsto beruset: En mann i 40-årene ble natt til torsdag stanset i bil i Myre. - Framsto som beruset. Framstilt for blodprøvetaking. Sak opprettet, førerkort tatt i midlertidig beslag, sier politiet.

Ble bortvist fra sentrum: En beruset og aggresiv gjest på utested i Bodø sentrum ble sint da han ikke fikk servering natt til torsdag. - Bortvist fra sentrum for resten av natta, men ble senere satt i drukkenskapsarrest fordi vedkommende framsto som for beruset til å kunne ta vare på seg selv, sier politiet.

Kjørte i 103 kilometer i timen: I Leirfjord i Sandessjøen har UP stoppet en sjåfør i 30-årene etter måling i 103 km/t i 60-sone. Sak opprettes, sier politiet onsdag kveld.

Dette jobbet politiet med onsdag