LAVANGSDALEN: Fartsovertredelse, motorsykkel ,151 km/t i 90 km/t-sone. Fører, en mann på 23 år anmeldelse med førerkortbeslag ved UP, melder politiet i Troms.

BRANN?: Politiet rykket for kort tid siden ut etter melding om brann i tilknytning til et verksted på Steinsland. Det viste seg ikke å være en brann på gang, men noen hadde tent opp et svært bål i næområdet. Politipatruljen som ankom stedet etterforsker nå begrunnelsen for båltenningen.

Gasslekkasje i båt: Klokken 1350 melder politiet om gasslekkasje i båt i Breivika. - Nødetater på stedet. Oppdateres. Etter hvert blir det klart at én person er funnet bevisstløs i båten. - Denne mottok livreddende førstehjelp på stedet og er nå fraktet til UNN. Ikke behov for evakuering og heller ikke eksplosjonsfare. Arbeidstilsynet er varslet, sier politiet.

Tommel opp fra politiet: På E10 i Badebukta i Svolvær har politeit gjennomført promillekontroll onsdag. - 33 førere ble kontrollert. Ingen reaksjoner. Tommel opp, sier politiet.

Mistet lappen: I Lavangsdalen mistet en bilfører lappen etter å ha kjørt i 128 kilometer i timen i 90-sonen. Dette forteller politiet rundt klokken 13.

Siktet mann for promillekjøring. Politiet stanset en mannlig bilfører i 50-årene i sentrum for kontroll. Fører ble siktet for promillekjøring og fratatt førerkort. Blodprøver sikret, melder Troms politidistrikt klokken 1053.

Fant båt på rek: Politiet i Troms melder klokken 0940 at noen har tatt hånd om en båt på reg i Malangen. Det dreier seg om en hvit båt på 14 fots med Suzuki 9,9 hk med blå årer og blå tofter. - Båten har trolig slitt seg, sier politiet. De som jakter på båten kan ringe 02800.

Truet med kniv: Politiet i Harstad fikk natt til onsdag melding om en beruset kvinne i 40-årene som truet mannen sin med kniv hjemme på deres bopel. - Ukjent motiv. Mannen var også beruset. Kvinnen er pågrepet og satt i arrest. Ingen personskade, melder Troms politidistrikt klokken 0240.

Røykutvikling: Politiet meldte onsdag morgen om røykutvikling fra Cubusbygget på Leknes i Lofoten. - Nødetater er på vei til stedet, meldte Nordland politidistrikt klokken 08 onsdag morgen. Noen minutter senere forteller politiet at det dreier seg om varmgang i tilknytning til heissjakt. - Strøm må kobles ut før brann får sjekket videre. Undersøkelsene viste senere at feilen stammer fra hydraulikksystemet. - Kun røykutvikling, ingen politisak.

Kjørte på elg: Politiet meldte natt til onsdag om elgpåkjørsel på E6 ved Apaja i Skibotn. - Elgen er død, store materielle skader på bilen. Viltnemda er varslet.