KJØRTE RART: Klokka 04:10 fikk politiet i Tromsø inn ei melding om mistenkelig kjøring. Politiet rykket ut og pågrep en mann i 20-årene. Det var skader på kjøretøyet etter ferden. Blodprøver ble sikret og førerkort ble beslaglagt.

PROMILLEMISTENKT: Klokka 03:50 rykket ut etter mistanke om promillekjøring. En person er nå siktet i saken, blodprøver er sikret og førerkort er beslaglagt.

VOLDSEPISODE: Klokka 03:30 ble en mann hentet av ambulanse etter en voldsepisode på Finnsnes. En mann er pågrepet i saken. Politiet etterforsker og tar avhør av vitner og partene. Samtidig ble en mann i 20-årene anmeldt av politiet for drikking på offentlig sted.

BESLAGLAGT: En mann i 40 årene ble målt av UP til 122 km/t i 80-sone på Berg i Tromsø, melder politiet 03:15. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

VOLDSEPISODE TROMSØ: Klokka 02:45 melder politiet om en voldsepisode mellom en mann og en dame i Tromsø. Politiet oppretter sak og etterforsker. Den ene part ble ivaretatt av ambulanse.

KRANGLETE: Klokka 01:20 ble en mann i 20-årene ble innbragt og satt i arrest på Finnsnes. Han var beruset og kranglete.

MÅTTE SY: På Finnsnes måtte en ung mann sy 4 sting etter å ha blitt slått med en flaske 00:20. Politiet etterforsker hendelsen.

URINERING: En mann i 20-årene ble 23:35 anmeldt av politiet på Finnsnes for urinering på offentlig sted. Erkjente forholdet.