Schaug er fra og bor på Andenes. Hun får foreløpig ikke lov av Discovery Networks Norway til mer enn å bekrefte at hun er med i årets sesong av 71°Nord.

De siste årene har flere vesterålinger vært med i serien, og det blir kanskje ikke en sesong av realityserien 71°Nord uten at en vesteråling er med?

Vesteråling med høstens sesong av 71°Nord, konkluderer Schaug.

Annonserte med selvskrevet dikt

Med selvskrevet dikt sammen med en film som annonserer at blant andre Schaug skal være med på 71°Nord, slapp hun nyheten på Facebook torsdag kveld.

Schaug skriver:

"Fra nord til sør og sør til nordI det vakre land vi e heldig å bo.En første søknad til Nordisk gikk,og guri mæ ei tilbakemelding æ fikk!Et hei hallo, ja detta e mæ.Evig glad førr å få hilse på dæ!Et intervju ble plutselig til to,og faktisk helt til Lindesnes æ dro!Et eventyr som kalles Norges vakraste,fikk æ den æra av å kunne vankes med.Så mange flotte menneska med,men kor det ende må du vente å se.71°Nord fyller 20 år,og med i flokken e d ho Karoline som går"

Les også: Harstadlegen Elisabeth Berntsen om realitykampen: - Det var fantastisk

Kommer til høsten

Marianne Aambø, mediekontakt i Discovery Networks Norway, forteller at de enda ikke har fått spikret sendeskjemaet og dermed ikke kan si noe om når eksakt årets sesong av 71°Nord starter, annet enn at det blir til høsten.

– Jeg har per dags dato heller ikke noe informasjon om hvordan castingen har foregått og hvorfor det er akkurat disse deltakerne som er valgt ut, sier Aambø.