Dette jobbet Troms og Nordland politidistrikt med søndag

Brann i enebolig, tre sendt på sykehus og promille

Illustrasjonsfoto. 

nyheter>>

Gullesfjord: UP avholdt laserkontroll. Resultat: 13 forenklede forelegg, høyeste hastighet 115 km/t i 80-sonen, melder Nordland politidistrikt (kl.21.03) søndag kveld.

Tromsø: Mann (24) pågrepet etter en voldshendelse utenfor Nerstranda. Den andre parten (23) er bragt til Legevakta for nærmere konsultasjon som følge av hendelsen, melder Troms politidistrikt (kl 19.19) søndag kveld.

Kåringen: Personbilen skal ha brutt vikeplikten, fratas førerkortet og samtykker i det. Totalt 6 personer involvert. Tre personer reist med ambuansen til Harstad - kun meldt om lettere skader. Ingen trafikale problemer på stedet. Patruljen oppretter sak, melder melder Nordland politidistrikt (kl.18.15) søndag.

Kåringen: Melding om trafikkulykke mellom buss og personbil ved Kåringkrysset. Lav hastighet, ikke meldt om personskade. Politiet er på stedet, melder Nordland politidistrikt (kl.17.45) søndag.

Senja: Laukhella. 56 bilførere kontrollert for dokument og promille. Alt ok, melder Troms politidistrikt (18.15) søndag.

Andøya: Melding om brann på kjøkken i enebolig. Har fått slukket denne selv. Brann og politi på vei til stedet, melder Nordland politidistrikt (kl.18.14) søndag kveld.Ferdig på stedet. Huset ubeboelig, vært mye røyk. Patruljen oppretter sak. melder Nordland politidistrikt (kl.19.52) søndag kveld.

Gravdal: Patruljen har avhold promillekontroll ved Buksnes Kirke på Gravdal. Resultat: 16 kontrollerte, ingen reaksjoner.(kl.09.41), melder Nordland politidistrikt.

Harstad: En bil har kjørt ut av veien på Kvæfjordeidet. Nødetatene på stedet. Antagelig ingen personskade. Mistanke om promillekjøring, og føreren er dermed pågrepet og fremstilles for blodprøve.(ca kl 03.40), melder Troms politidistrikt.

Tromsø: En ung mann klarte ikke å etterkomme pålegg fra politiet om å holde seg borte fra ett av byens utesteder. Han returnerte et par ganger, og var til sjenanse for ordensvakter mfl. Politiet oppretter anmeldelse på mannen.(ca kl 02.40), melder Troms politidistrikt.

Harstad: Nødetatene rykket ut til Nordvikmyra etter innkommet melding om at en varebil hadde veltet utenfor veien. Sjåføren antagelig uskadet, men tas med til sykehuset for sjekk, (ca kl 00.38), melder Troms politidistrikt.

Bodø: En person pågrepet for skadeverk og trusler i natt. (kl08.41), melder Nordland politidistrikt.

Sortland: Beruset dame gråter roper og skriker. politi og ambulanse var opptatt en god stund før de ble frigitt og kunne kjøre til stedet. Damen ble kjørt til sykehus for undersøkelser. Politiet må følge grunnet damens atferd.(Kl 04.42), melder Nordland politidistrikt..

Bodø:To voldshendelser i sentrum. De var til samme tid og geografisk like ved hverandre. Vi har snakket med vitner og kontroll på en mistenkt. Etterforsking iverksatt. En person til legevakt som følge avene hendelsen, (Kl 04.42), melder Nordland politidistrikt.